| Buterflyy a întrebat:

Dupa ce fac baie la cap cum pot sa fac sa imi stea parul cret dimineata cand ma scol? adica ondulat dar cret vreau
adica cum pls funda la cele mai bune raspunsurihappy si daca se poate un video sau o poza si expicati voihappybig grin

Răspuns Câştigător
| zanesiprintese a răspuns:

Cum este parul tau in mod normal? Eu am "descoperit" o metoda, care mi-l face ca si cand l-as fi facut cu ondulatorulhappy
Inainte sa te usuci, cand nu curge apa din el, sa fie ud, da-i cu putina spuma, apoi usuca-l, fa-ti ca un fel de coada rasucita si tine-o cu mana, (intoarce-l intr-o singura directie) da-i cu putin fixativ sa tina si apoi cu feonu sa-l usuci.
Alta metoda ar fi sa te culci cu parul ud strans in coc.

6 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

O reteta batraneasca dar eficienta : dupa ce te-ai spalat pe cap clateste cu apa fierbinte (cat suporti) si apoi cu apa rece. Nu iti sterge parul, doar stoarce-l (prin rasucire daca ai parul lung, prin presare daca il ai mai scurt). Dupa stoarcere scutura-ti bine capul pentru ca firele de par sa se aseze. Asteapta ca parul sa ti se usuce de la sine, nu il usca cu foenul. Cand parul ti se va usca, o sa te minunezi cat de ondulat va fi! Bafta!

| Christelle a răspuns:

Dupa ce faci baie, cand parul mai este putin umed iti prinzi parul intr-o coada impletita si stai cu ea pana dimineata. Daca vrei parul si mai cret iti poti face 2 sau mai multe codite. Poti aplica si putina spuma.

| ScumpiKxoxo a răspuns:

Til impletesti simplu!

| Ella5637 a răspuns:

Poi ti-l pui pe bigudiuri sau ti-l impletesti.

| sw33t a răspuns:

Foloseste gel. iti dai cu gel varfurile si o sa iti stea

| sw33t a răspuns:

Foloseste gel. dati varfurile cu gel