Cum a zis si Ciufix.Cand ajungi la varfuri.trage de ele in interior.nu in exterior.Si nu o sa se mai faca asa.
Hmm...eu folosesc ulei pentru par de la Kallos si sincera sa fiu cataodata nici nu mai este nevoie sa il indrept dpa ce ma dau cu el pentru ca isi ia forma frumos:X
Buna. Un mic pont: nu te da cu fixativ dupa ce ti'ai indreptat parul cu placa! Crede'ma o spun din propria experienta. Se increteste si mai tare.
Nu stiu solutie la problema ta dar asta chiar vroiam sa stii pentru ca, am vazut raspunsuri in care iti ziceau sa iti dai cu fixativ... ii cea mai mare prostie.
pa pa:*
Si eu patesc la fel. e din cauza ca atunci cand te intrepti cand ajungi la varfuri ai tendinta sa tragi in sus. incearca sa aduci varfurile in interior sau dupa ce te intrepti da. ti cu putin fixativ si indreapta. le cu o perie.
Am inteles ca vrei sa spui.Si mie mi se intampla asa. E din cauza ca se electrizeaza sau ai parul prea moale si subtire. Sper ca te-am ajutat.:*
Pai, posibil sa fie de la umezeala......asa mi se intampla si mie, mereu.Sau poate samponu e dala pentru volum
Ai parul prea moale si se electrizeaza si la mine se intampla la fel dar incearca cu putin fixativ:*