| ramona0506 a întrebat:

Dupa ce ma epilez pe picioare cu bicul imi raman niste bubite rosiatice, si altele cu piele moarta deasupra. Ce trebuie sa fac? Raman pe picioare zile intregi!

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Dupa fiecare epilare foloseste o lotiune de corp sau o crema hidratanta

| AngellSthefan a răspuns:

Depinde de piele. Poti cumpara o crema dar ai grija ce crema deoarece, te poti irita destul de urat pe piele. De la Nivea te sfatuiesc sa iti cumperi ceva. Si inainte de a te epila da-te cu o crema care hidrateaza pielea pentru a nu se mai irita. Sper ca te-am ajutat!

| malina1922 a răspuns:

Si eu fac bubite, te iriti daca te dai cu o crema o sa dispara dupa cateva zile. :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa nu te mai faci cu lama pe picioare si opteaza pentru ceara, doare la inceput dar pe parcurs firul de par se subtiaza. Dar daca totusi vrei sa optezi tot pentru lama atunci foloseste spuma pentru epilat si lame ok pentru femei

| girl00 a răspuns:

Cred ca te iriti.da-te cu o crema (pentru tipul de piele sensibila asa scrie pe tub..eu am de la nivea si e foarte buna)^-^

| barbieroz a răspuns:

Dupa fiecare epilarea da ti cu apa rece din abundenta..sau cu gheata..si abia a doua zi te dai cu crema de care ti se potriveste tie..bafta