Doamne! Si care e problema voastra daca el se penseaza? Scrie undeva ca baietii nu au voie sa se penseze? Hai ca unii chiar exagerati cu raspunsurile astea date la misto
Si in legatura cu problema ta, eu sunt fata si pateam la fel. Inainte sa te pensezi, spala-te pe fata cu apa si sapun, si da-te cu spirt in zona dintre sprancene.Incearca sa nu rupi firele, ci sa le smulgi (cu penseta, normal). Dupa aceea, da-te cu spirt din nou si fa-te cu crema. Sper ca te va ajuta asta. :*
Nu am intrebat daca ar trebui sa ma pensez sau NU...nu te mai baga in seama aiurea.
Mai bine decat sa aiba mono spranceana. Plus de asta nu a zis ca isi face forma, a zis ca se face DOAR intre sprancene
Eu as zice ca inainte sa dezinfectezi bine zona cu niste spirt apoi dupa ce te pensezi te speli si aplici o crema-ca sa nu iti mai apara acea iritatie
Este un balsam " dupa epilat" de la Elmiplant, se gaseste la plafar.
Ia-ti-l cu incredere si foloseste-l; calmeaza si elimina roseata si iritatiile de genul asta.
Vezi aici cum arata:
http://www.pcfarm.ro/produs/1222/Balsam-dupa-depilat---Elmiplant
Fetelor, lasati prejudecatile.
Probabil primele femei care au purtat pantaloni s-au bucurat de aceleasi " laude ".
In plus, de ce vedetele au voie si oamenii de rind nu pot apela la cosmetica daca se simt inconfortati de un mic defect?
" Conform surselor noastre, Smiley a venit la salon pentru a se pensa, a se barbieri si a se tunde. La cum se comportau angajatii coaforului, se pare ca artistul este un client fidel si apeleaza la serviciile lor de cate ori are ocazia."
http://www.cancan.ro/......tului.html
))
Imi pare rau pentru voi (astia care va bagati aiurea in seama si habar nu aveti ce vorbiti)... daca gena mea este sa am mai mult par ce-as putea face? Asa m-a lasat Dumnezeu dar nu mi-a zis sa nu ma ingrijesc
Cred ca mai bine se penseaza in loc sa ii vezi cu monospranceana (plus de asta este foarte ok)
Bună! Probabil pielea ta e sensibilă și te iriți.
Du-te la farmacie, explică-i ce ai și-ți va da ceva.
Pa` pa!
Caută cremele anti-acnee de la Thursday Plantation. O sa te ajute foarte mult.
Pe mine m-au scăpat complet de coșuri si puncte negre.
Da-te cu spirt stiu ca ustura dar sa stii ca merge ori du-te la farmacie...
kreatzak întreabă:
DaciaRomania întreabă: