| DanScutaru a întrebat:

Dupa cum am si spus in intrebarea anterioara TOBI e OBITO, dar acum apare o alta intrebare: Cum putea el sa se lupte cu Minato, invatatorul sau, cind el era de o virsta cu Kakashi si cum a putut sa-l controleze pe kyubi la asa o virsta, sau omul cela era adevaratul Madara? Daca da cum putea sa foloseasca aceeasi tehnica ca si Obito? Astept pareri

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| PattyC a răspuns:

Eu cred ca tobi este shisui, obito sau fratele lui Madara alti zic ca tobi este madara dar nu are cum pentru ca madara se lupta cu cei 5 kage ei bine poate aflam azi cine este ca in ultimul capitol naruto i-a spart masca lui tobi :*

| DanScutaru explică (pentru PattyC):

Pai manga deja a aparut si daca erai mai atent(a) la intrebarea mea am spus deja ca Tobi e Obitowinking

| PattyC a răspuns:

Am vazut manga ai avut dreptate danscutaru happy

| NarutoX a răspuns:

Salut, Tobi se putea bate cu Minato deoarece era acoperit de unul dintre miile de zetsu.Tobi il putea cintrola pe kyuubi datorita shariganului sau, a folosit un gejutsu pe el(o iluzie).Si Tobi(Obito) nu este adevaratul Madara.
Funda?

| NarutoX a răspuns:

Scuze am gresit nu era cintrolat era controlathappy

| tinutzu_6127 a răspuns:

Eu am inteles din anime ca Tobi este Madara Uchiha!

| DanScutaru explică (pentru tinutzu_6127):

Pai da in anime Tobi inca este Madara Uchiha, dar in manga Tobi e Obito, dar Madara e reinviat si lupa alaturi de Obito

| mathe13 a răspuns (pentru tinutzu_6127):

Tinutzu_6127 a zis orocimaru la un ep nu mai stiu care ca nu este madara.madara la reinviat pe obito si tot el sa luptat cu al 4 hokage.