Poate pentru cei care te stiu atat de deschisa la par ar fi intr-adevar o schimbare prea mare si ar trebui, pentru tine si pentru ei, sa o iei treptat. Pe de alta parte ceva cat mai apropiat de culoarea originala de par ar fi de dorit, pentru ca am observat ca uneori avem nevoie doar de o iluminare a culorii naturale, nu o schimbare majora. Poate ca pentru inceput un blond nisipiu - sau un saten deschis ar merge. Nu prea vad culoarea parului tau - pare ceva foarte deschis, dar mie poza mi se pare alb-negru.
Mergi la un salon, acolo vei lua legatura cu un stylist si el iti va recomanda culoarea sau nuanta de blond potrivita.Bafta multa.
Vopselele de par pot sa-ti afecteze calitatea parului, mai ales ca tu pentru a deveni blonda, ai folosit un decolorant ca perhidrolul sau altul care s-o fi inventat pana acum(eu nu le cunosc pentru ca nu m-am vopsit niciodata) si acestea ard firul de par si dupa un timp el se despica la capete. Asa cum ti-a spus si rroxi43 fa treptat modificarea de nuanta si te vei simti mai bine. Poti incerca cu ceai din frunze de nuc, care da o tenta mai inchisa parului. Acest ceai poate fi folosit la clatitul parului, iar pentru blonde se foloseste la clatit ceaiul din musetel. Ti-am mai zis, tu esti frumoasa asa cum esti si nu trebuie sa te preocupe asa de mult aspectul tau fizic, pune un accent pe alte calitati ale tale, pentru ca acestea or sa-ti prinda mult mai bine. Sa fii sanatoasa si atunci totul este in regula.
Bună.
Nu, schimbarea în bine și frumos este întotdeauna binevenită.
Chiar te-ar prinde o tentă mai închisă.
Schimbarea bruscă poate fii atunci când nuanța este foarte închisă față de una foarte deschisă.
Ești tânără, folosește nuanțe deschise, cele închise te maturizează prea din timp.
Pa, pa.