| BoboKitty a întrebat:

Dupa parerea mea ma imbrac prea baieteste si nu imi plac fustele sau maieurile.Si as vrea sa ma imbrac mai frumos cum?

Răspuns Câştigător
| chryshy a răspuns:

poti incerca niste blugi scurti cu niste dresuri subtiri cloroate de preferat mov cu un tricou sau un maieu cu imprimeu animal-print sau alb simplu iar pe deasupra poarta un sacou cu umerii mari si cu nasturi. ca accesori incearca cercei simpli dar mari, multe lanturi si multe bratari. pune si niste sandale cu platforma sau niste sandale joase si esti super! :X

6 răspunsuri:
| pufoseniaRO a răspuns:

Pai incearca niste blugi stramti colorati cu un tricou funny si cu un haborac colorat care sa se asorteze.mie una imi place la nebunie combinatia

| deutza_2137 a răspuns:

Daca vrei poti sa te schimbi! Deci mai intai cumparatzi niste haine frumoase...cum ar fi niste rochii fuste maieuri.pasul 2 cumparatzi si niste accesori cum ar fi cercei, inele, clame.pasul 3 daca ai parul scurt lasa-l sa creasca dar daca il ai lung fatzi multe coafuri frumoase.sa porti sandale papuci de aia intre deget. daca vei urma sfaturile mele poate baieti o sa ramana cu gura cascatalaughing

| mihaelabr a răspuns:

Pai nu-ti schimba stilul peste noapte! Mai intai cumpara maieuri, bluze mai elegante/finute dar nu te arunca la pantofi cu toc ci incearca sandale gladiator, cizmulite de vara & stuff.
Cere sfatul unei prietene care se imbraca elegant sau chiar si unui baiat caruia ii place moda.

P.S. : Tu esti fata de la avatar? Pentru ca daca esti tu nu inteleg care este problema...

| Ralla_7778 a răspuns:

Probeaza mai multe maieuri si fuste obisnuieste-te cu tine cu noul look fa-ti multe poze si cere parerile tuturor

| BoboKitty explică:

Ei TheAnonymousGirll MAI SIMPLU ADA la ziua ta era altceva peafara sau in oras nu ma duc in alea decat seara dar vreau mereu da aleas frumoase dar nu maieuri si am dulapul plin cu maieuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aly,tu ai multe haine frumoase, pe care le poti combina big grin (las' ca stiu euwinking ) app NU te imbraci baieteste!