Prima varianta - pare diferita și da, ies asa în evidenta.
Dar, asta ține și de stilul și gusturile fiecărui individ.
Sunt urîte ambele perechi din linkul pus de tine, ce varsta ai si de ce nu optezi pentru pantofi cu toc ca doar esti fată
@CristiDinBucuresti S-a trezit si sexistul, femeile sa nu aiba voie sa fie comfortabile, sa se duca pe tocuri la magazin
Fiecare are gustul lui la încălțăminte.Eu una nu optez pentru nici o pereche, dar ca să îmi dau cu părerea.Varianta 2 pare un pic mai simpla și mai ok.
Nici mie nu îmi plac cei distribuiți de fata,si prefer ceva mai diferit.Dar nu ai cum sa umbli doar pe tocuri când mergi la școală, în parc, la o cumparatura etc.
Pe lângă ca nu e comod, poți sa faci și varice, sa iti slăbești ligamentele etc.
Ar fi a doua mai ok, dar are simbolul brandului prea evident. Iti place asa, sa se vada de la 10 metri brandul?
Nu inteleg la ce se refera lumea prin butucanosi, mie nicio pereche nu mi s-a parut butucanoasa pana acum
Daca sunt fata vrei sa merg pe tocuri peste tot? Pe tocuri se merge le evenimente mai importante, nu in parc, la magazin saula liceu. Am 16 ani totusi
Da,am vazut ce pret au. Si cei albastri tot la fel sunt, chiar mai scumpi putin.
Ala e un stil pentru persoane mai in varsta, nu pentru mine. Deci nu ma pot imbraca ca in poza ta
Pentru mine contează ce activități fac, unde, și cum este vremea, și cu ce aș putea combina după culori. Dacă sunt stai mai mult prin oraș, mai bine prima pereche, dar dacă stai prin natură sau la țară, mai bine a doua pereche. Aș alege prima pereche, ies în evidență și oferă o stimă de sine mai bună, și am îmbrăcămintea mai deschisă, culori asemănătoare. Nu-mi place materialul (sau aspectul) celei de-a doua pereche, iar culorile nu au un contrast potrivit (materialul și logo-ul).
Poate tu ai alte criterii de a alege, dar cam așa aș crede eu. Ar rămâne prima variantă ca cea mai bună opțiune.
E putin cam evident, dar cand dai 1500€ pe o pereche vrei totusi sa se vada putin. Dar asta stiu doar cei care au auzit de Tiffany & Co...
Ambii sunt de calitate, totusi sunt perechi de 1500€. Si oricum nu au timp sa se strica, in 2 luni ii schimb.
E adevarat, nu te poti imbraca business la liceu, si nici neconform varstei.
Insa exista adidasi faini si pentru fete.
Cand ii vad pe acestia propusi de tine, ma gandesc la Delia
sau la fata fostului ei partener de scena (New Andreea Marin), si ea e mult prea baietoasa.
Asa e, daca poti sa dai 7500 lei pe o pereche de incaltaminte, inseamna ca trebuie neaparat sa stabilesti in alt tara, sa fii incuiata in casa, sa nu ai habar de ce inseamna internetul, sa nu discuti cu nimeni, sa nu ceri pareri, pentru ca deja stii tot.
Unii aveti o gandire de parca sunteti limitati mental.
Nu prea mai gasesc nimic ok de fete la incaltaminte, pe cei faini deja i-am avut.
N-ai tu banii ăia așa că lasă fițele cu intebări d-ăstea inutile.
https://www.tpu.ro/......u-femei-p/
Mda, eu nu vad sensul, sa dau atat pe o pereche de incaltaminte cand gasesc aceeasi calitate la mai putini bani. Cu 1500 ma duc intr-o vacanta si-mi fac amintiri. Sa ma mandresc cu ce? Un brand? Ce rezolv? Nimic. Dar fiecare cu mentalitatea sa.
Si asta e adevarat, dar sunt pasionata fix de categoria in care am pus intrebarea, deci n-am ce sa fac.
Iancu6372 întreabă:
Adi1987 întreabă:
Silviu7371 întreabă:
DaciaRomania întreabă: