| iubi_duby75 a întrebat:

E adevarat ca consumul de banane ajuta la cresterea accelerata a sanilor? Mi-a zis o tipa care are sanii mari.acum nu stiu daca e minciuna. da mi-a zis asa din sarite fara sa o intreb laughing... ziceti-mi.

19 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu e adevarat. Fata respectiva are sanii mari de la natura.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu, evident că nu!

Abh
| Abh a răspuns:

Sorry, si-a batut joc de tine!

| addicting a răspuns:

Mai eu krd ca nu desi am auzit ca si semintele de marar sunt bune pentru asa ceva insa provoaca cancer asa ca nu folosi, de banane nu am auzit nimic pana acum...happy

| madalicious a răspuns:

Draga mea, esti sigura ca nu se referea la alt fel de banane? laughing)

Dar ca sa iti raspund la intrebare, nu este adevarat, ca daca mananci multe banane, iti cresc sanii. Te alegi doar cu un gust oribil, ca si cum ai fi facut hepatita, si cu niste kg in plus. Pt ca bananele ingrasa. laughing)

| n0name a răspuns:

Daca era adevaratlaughing la cate banane am mancatlaughing nu mai aveam loc in apartamentlaughing

| LoveMusic a răspuns:

Eu ştiam că ceapa ajută la creşterea sânilor. Ei bine, nu exagerat, dar ajută la locul ei. Dacă mănânci în fiecare zi ceapă ROŞIE ajută să îţi mărească puţin bustul. Dar de banane nu am auzit, sincer.Am găsit un articol despre creşterea naturală a sânilor, poate te ajută: http://www.discretfarma.ro/secrete-marire-sani-articol5.php Succes! Fundă?

| kidulinha a răspuns:

Eu auzisem ca daca bei in fiecare seara o cana-2 de lapte cald iti cresc sanii si nu stiu ce. Si eu ca fraiera beam cate 2-3 cani de lapte pe zilaughing si nu crestea nici un sanlaughing Doar ca aveam eu impresia ca sunt mai mari tongue Ma rog mananci banane multe si o sa ai impresia ca ai sanii mai mari. tongue

| pitesti a răspuns:

A mancat multe banane, a strans bani de silicoane si acum are sanii mariwinking

| Clauditza a răspuns:

Eu u cred ca se referea la fructu banana sunt sigura ca se referea la cealalta banana rolling on the floor incercale pe amandoua si vezi daca da rezultate rolling on the floor.

| alina21 a răspuns:

Buna! eu mancam cam 1 kg de banane noaptea la tvlaughing, nu stiam de chestia cu sani, dar sani mei sunt f.mici.nu am simtit nici o diferenta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nui adevarat ca sa ai sanii mari faci operatie cu silicona asa fac femeile in ziua de azi nu te lua dupa banane laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor)mananca si tu multe banane vezi ce iese. da mult din fund(ita)si gata nene ai sani, ai pus botu.rolling on the floor))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor) mananca si tu multe banane oh go on da din fund(ita)si gata nene ai sani.pff

| andrei95 a răspuns:

Chiar credeti toate idiotenile astea mai sunt chestile alea cu masturbarea ca iti cade mana sau creste par pe palma...PROSTII

| cannes112 a răspuns:

Incearca... n`ai nimic de pierdut

| laurica_9682 a răspuns:

nu e adevart. ce legatura sa aiba bananele cu sani... daca ar fi asa multe ar manca tone de banane, dar dupa cum vezi nimeni nu face asta.

| freza1902 a răspuns:

Eu unu nu cred asa ceva! probabil a citit un articol al cercetatorilor britanici! laughing