anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E adevarat ca daca esti in timpul mestruatiei nu poti sa vopsesti parul si nici sa folosesti o solutie permanenta? Unii zic ca da, altii ca nu. Voi ce credeti?

20 răspunsuri:
Janina
| Janina a răspuns:

Nu cred ca e asa, nu mai asculta toate tampeniile

lolita
| lolita a răspuns:

Eu chiar acum doua saptamani mi-am vopsit parul si nu am avut nicio problema, culoarea s-a prins uniform.

cami
| cami a răspuns:

Da...+ sa nu mananci muraturi, sa nu-ti treaca vreo cioara peste cap, si sa nu porti bikini negri, cand esti la menstruatie... mituri si tabu`uri. este adevarat, ca vopseaua nu se prinde cand esti la menstruatie, si parul se ingrasa mai repede. Nu ai observat?

| mirajevents a răspuns:

Intr-adevar, asa este.

| dEutSa_8892 a răspuns:

Este doar un mitwinking

| flori_8244 a răspuns:

EU CRED CA E ADEVARAT

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu se prinde vopseaua de par daca te vopsesti in timpul menstruatiei

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde eu cred de corpul fiecaruia si celuele acestuia

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hmmm...eu ma voi vopsi azi si voi vedea pe mine insami....Nu mai am rabdare, nu mai rezist cu parul asa; Dupa care voi reveni cu informatia. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu azi ma vopsesc...chiar is curioasa cu toate ca nu prea cred in asa ceva... Ce treaba are una cu alta?thinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu maine ma vopsesc...si sunt pe stoplaughing sa vedem ce'o iesilove struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu m-am vopsit odata si mi-a prins culoarea dar nu a tinut asa mult

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prinde ca am incercat eu fiind pe stop si prinde si mi-a si tinut culoareabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e ceva misterios se prindewinking

| DeeDee_1261 a răspuns:

Da asa se zice.eu una cred pentru ca pot timpul e asa nu imi sta niciodata parul cand am ciclu.sad

| dunarintu a răspuns:

Poti sa te vopsesti dar risti sa nu prinda culoarea eu zic sa ai rabdare

| dida a răspuns:

Da la fel am auzit si eu ca in timpul menstrautiei nu prinde culoarea...acum cred ca depinde si de la om la om. De exemplu surorii mele nu i-a prins, acum nu stiu eu una nu m-as risca sa ma vopsesc degeaba in perioada respectiva ca oricum la fiecare vopsire firul este afectat.

| ella1194 a răspuns:

NU nu este adevarat. eu ma fac chiar daca sunt pe stop si imi iese foarte bine.Stai linistita. happy

| bl00ndyss a răspuns:

Intamplarea afce sa ma vopsesc numai cand sunt pe stop.sunt studenta in alt oras si in fiecare sfarist de luna ma duc acasa, acasa unde ma vopsesc lunar, datorita faptului ca sunt blonda si trebuie. La sfarsitul lunii se intampla sa fiu pe stop, e drept ca prima oara mi a fost teama sa ma vopsesc stiind si eu de mitu ca vopseaua nu iti prinde pe stop, dar ma bucur ca ete doar un mit! asa ca go go go!