anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E adevarat ca daca mananc multe portocale si multi morcovi, tenul meu va lua o tenta portocalie?

Răspuns Câştigător
| pisika a răspuns:

Nunu, nu e adevarat! nu ai de ce sa te speriiwinking

14 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu este adevarat happyPoti sa mananci cat vrei si ce vrei ca tot nu se v-a intampla asta, asa ca nu ai dc sa iti faci grijiwinking

| annda a răspuns:

De la morcovi da dar ar trebui sa mananci in cantitati industriale.

| Flav a răspuns:

Da, e f adevarat.
Si daca mananci gutui, devii palida!

| Flav a răspuns:

Si nici hrean ca devii mumie!

Shin
| Shin a răspuns:

Da! este adevarat!
"Orange skin coloring can result from various disorders. One common cause is overeating of dietary items that contain orange-colored beta-carotene (e. g. pumpkins, carrots) and this often causes orange skin from carotenemia in young infants newly introduced to solids. True orange skin color needs to be differentiated from yellow skin (such as jaundice), bronze skin (see hyperpigmentation), red skin, dark skin or other skin color changes; some causes of skin described as "orange" may possibly be listed under these areas. There are various possible causes of orange skin and any "orangeness" needs prompt professional medical investigation. "
Numai bine, Shin

| JackieSue a răspuns:

ce aiureala!rolling on the floor
complet fals
nu stiu cine ti-o fi zis asta...
e o prostie

| ejaxz a răspuns:

laughing

rolling on the floor

Am o inrebare!?!

Cat timp petreci zilnic in fata televizorului?
Mai precis in fata desenelor animate?

| yanny`s a răspuns:

Inseamna ca eu sunt o extraterestra portocalielaughing

| naya a răspuns:

Aaa deci de la asta era?hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Fals.
Morcovii conțin beta - caroten benefice pielii și vederii (în special celei nocturne) iar portocala este o sursă de vitamina C.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta este o prostie straight face... nu este adevarat ...eu pap portocale si morcovi de cand ma stiu...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, este adevarat. daca mananci morcovi de iti vine rau tonul pielii se poate schimba.chiar cunosc doi gemeni care erau alergici la lactoza si pe vremea lui ceasca cum nu exista lapte fara lactoza, doctorul i-a recomandat mamei sa le faca numai piure de morcov si apa.si bietii baieti aveau o culoare foarte ciudata.acesta afectiune se numeste carotinemie.(exces de caroten in tesuturi)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E adevarat, dar numai pentru morcovi nu si pentru portocale.

Beta-carotennul e un precursor al vitaminei A si da tenta asta portocalie, inclusiv sclerele, uneori poate fi confundat cu un icter. Dar numai daca manaci foarte multi morcovi!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde in ce cantitate mananci.
Daca mananci 3 morcovi mari pe zi culoare pielii se va face usor portocalie.
Daca mananci cate un morcov pe zi, piela ta va fi superba, ca si cum te-ai fi bronzat happy.

Este foarte adevarat ce spunwinkingwinking.