| mamasiita a întrebat:

E adevarat ca din copii avortati se fac creme si parfumuri? eu am auzit la o colega.ea spunea ca firmele nivea si dove fac asta.
funda

13 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Resturile de la întreruperile de sarcină se incinerează, ai o informație falsă.
Pa, pa.

| Kydutsa a răspuns:

Buna Beatrisss.:*
Nu, nu este nici un adevar in asta.hee hee
Cremele de la NIVEA si DOVE se fac din acelasi lucru din care se fac si celelalte.
Daca ar fi sa ne aplecam urechea si unghiile false ar fi unghiile luate de la morti.
Pa`pa!

| EJxJtK a răspuns:

Este adevarat, dar nu firmele nivea si dove fac chestia asta.Ele sunt creme de calitate.Asa ceva fac doar cei care vor sa fie bagati in seama

| Areen a răspuns:

Prietena ta s-a informat greșit.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Unele produse de ingrijire a tenului si a parului (chiar de foarte buna calitate su foarte scumpe) contin extract de placenta (invelisul care protejeaza fatul). Dar NU de om, ci de vita, de obicei (de la vitelusi)

| ĔℓѕιιDăăSmileee a răspuns:

Foarte puţine persoane ştiu ce se întâmplă în timpul unui avort şi că avortul este o crimă! Majoritatea femeilor ştiu, sau au auzit că în primele 3 luni nu este păcat să faci avort şi că fătul nici măcar nu a prins viaţa. sad
Numai când mă gândesc la asta, tremur.puppy dog eyes. Este păcat că aceste fiinţe nevinovate nu mai sunt în siguranţă nici măcar în pântecul mamelor lor.
Să ştii că nu e adevărat.Nu există aşa ceva, Beatris. :O. Te-a minţit. day dreaming. Stai liniştită.

| Mary_1523 a răspuns:

Ce-s cu prostiile astea? tu chiar crezi? ....inchipuie-ti ce miros ar avea aceste creme daca s-ar face din copii avortati!

| MauiStatue a răspuns:

Inainte, pe vremuri se faceau medicamente din intestine umane.
Acum din cate am citit, compania Coca Cola foloseste celule din fetusi dar, cred si sper ca e un zvon.
Cu cremele, nu prea cred. Majoritatea sunt facute din plante si chimicale.

| 1234abcd a răspuns:

Copii avortati sunt ori arsi ori ingropati...si mai mi-a spus cineva ceva de genu numai ca de produsele de la avon...si acum sa fim seriosi la cate produse cosmetice exista ar trebui un miliard de copii avortati

| Diutza18 a răspuns:

Nu e adevarat nu trebuie sa crezi tot ce se zice...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietena ta are o imaginatie mirobolant de bogata.
Transmite-i sa consulte psihologul scolii (asta daca nu a fost ideea ta in primul rand si ai folosit cum se obisnuieste pe aici pretextul de "prietena").
In rest, nu mai pleca urechea la toate idioteniile si vezi-ti de scoala.
Iar parfumurile se obtin din benzen. Sunt chimicale si nu trebuie sa influenteze pielea in niciun fel, spre deosebire de creme si alte dracarii de genul asta.
Iar spre sfarsit, te contrazici mentionand firmele nivea si dove, care nu produc niciuna, nici alta, parfumuri.
Stiu, nu avea mare importanta sa precizez asta, dar arata ca nici tu nu prea crezi ce scrii, chit ca ai intrebat.
Salut!

| GeorgianaDiaconu a răspuns:

Este adevarat, dar in niciun caz nu Dove face operatiunea aceasta......Colega ta e batuta in cap...happy
Pa, pa

Întrebări similare