anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E adevarat ca imi va pica parul daca il tin mereu in coada?

11 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Rădăcina părului strâns în coadă are de suferit, de aceea apare calviţia.

| Mina a răspuns:

Daca il tii mereu in coada, parul se roade de la elastice, clame si alte cele si se va rupe.Trebuie sa folosesti balsam la fiecare spalare, masca o data-de doua ori pe saptamana si foarte important e sa il speli/clatesti cu apa calduta, niciodata fierbine.

| elena a răspuns:

Niciodata, dimpotriva va fi protejat, dar ce este mai frumos decat o coada de par lasata pe spate sau prinsa in orice fel pe cap?

| buburuzAndreea a răspuns:

Eu cred ca se va rupe daca il ai strans mereu. Trebuie sa mai stea si liberi, il tensionezi prea mult.

| adyth a răspuns:

NU, din contra, il pastrezi mai bine decat daca il lasi liber. Dar depinde... daca il tii prea strans exista riscul de a'l rupesau zmulge dirfect de la radacina... dar general, sa siti chiar e mai bine tinut in coada...

| machupicchu a răspuns:

Parul lung inseamna timp alocat ingrijirii in mod special. Trebuie periat cel putin o data la 2 zile si cu o perie(daca ai)din par natural, in afara de tratamente normale.
Datorita lungimii firului, radacina nu poate asigura hranirea pe toata lungimea acestuia, si daca nu este ajutat, moare(din cauza asta se si rupe, se despica la varf, etc.).

| Ben. a răspuns:

Pica ala de la coada, si ala din cap?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Astea sunt doar zvonuri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu-i adevarat, eventual numai daca il tii strans prea tare si zi de zi prins astfel.Noaptea mai ales, lasa-l desfacut si perie-l inainte de culcare.Si nu-l pieptana niciodata cand e ud.Firul este foarte sensibil atunci si se rupe usor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred, eu imi tin aproape tot timpul parul strans si e mai bine decat sa-l lasi desprins!

| funnymantm a răspuns:

Este partial adevarat. Daca il ai drept nu il strange prea tare si nu vei avea probleme. daca este cret se complica treaba. numa eu stiu cat ma lupt cu parul meu laughing cade intruna pentru ca se incurca si se rupe de la baza.
Nu iti fa griji prea mari happy