| Miha3meow a întrebat:

E adevarat ca in Anglia, pentru englezi, "Zara" inseamna second-hand? Adica la noi totusi sunt haine de buna calitate, si scumpe. Asa am auzit. Voi ce ziceti? big grin

Răspuns Câştigător
| greyhound a răspuns:

Tocmai ca sunt supraapreciate in Romania.
Spre deosebire de vest-europeni, noi primim zara si restul din Turcia, multe articole sunt cu defecte si culmea, sunt si mai scumpe decat in alte tari. Abia in lunile de reduceri si cand sunt lichidari de stoc preturile sunt comparabile cu cele din afara. Te cam pune pe ganduri sa stii ca o camasa Levis sau Ck in Spania costa mai putin decat una Zara in Romania.
Si eu imi cumpar haine de la P&B, Zara, Bershka, dar o fac cand se merita, nu dau ca tantalaul 200 de lei pe o camasa si ma mai si laud, asa cum fac multi.
"Nu-ti place zara, muta-te in Anglia" asta e exagerare, nu ce am zis eu

6 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Nu. uite-te pe orice site de streestryle de exemplu lookbook, chictopia si o sa vezi ca strainii poarta pe langa branduri de genul dior, chanel, si branduri de astea comune zara, h&m.

| greyhound a răspuns:

Nu numai in Anglia, ci in toata Europa.
De la brandurile Zara se imbraca saracii si tinerii. Nici macar in Spania nu se omoara aia cu Zara.
Dar in Romanica e alta treaba, doar la noi au devenit branduri de lux si fite niste amaraciuni precum McDonalds, Zara, P&B, Starbucks s.a.

| madb a răspuns (pentru greyhound):

N-au devenit brand-uri de lux, numai exagera! Au devenit brand-uri cunoscute si apreciate, atata tot! Doamne ce va mai p-lace sa exagerati astora cu "ah Romanica asta", nu va tine nimeni in lanturi aici, du-te in Anglia si barfeste cu aia de Zara si de Romania!laughing

| Miha3meow explică (pentru greyhound):

Da pana si lucrurile Zara ajung la bulendrica, dar nu conteaza, oricum tot de buna calitate sunt, iar unele haine chiar isi merita pretul. Aia is mai cu fite, chestii. oh go on

| greyhound a răspuns (pentru madb):

Tocmai ca sunt supraapreciate in Romania.
Spre deosebire de vest-europeni, noi primim zara si restul din Turcia, multe articole sunt cu defecte si culmea, sunt si mai scumpe decat in alte tari. Abia in lunile de reduceri si cand sunt lichidari de stoc preturile sunt comparabile cu cele din afara. Te cam pune pe ganduri sa stii ca o camasa Levis sau Ck in Spania costa mai putin decat una Zara in Romania.
Si eu imi cumpar haine de la P&B, Zara, Bershka, dar o fac cand se merita, nu dau ca tantalaul 200 de lei pe o camasa si ma mai si laud, asa cum fac multi.
"Nu-ti place zara, muta-te in Anglia" asta e exagerare, nu ce am zis eu

| michelia a răspuns:

Zara este unul din cele mai renumite, vandabile si respectabile branduri spaniole. Zara are magazine in fiecare oras mare din Europa, inclusiv in UK.
Nu e un brand de lux ( gen Dior sau Armani), dar e unul onorabil.