| Lora_6439 a întrebat:

E adevarat ca nu e bine sa porti aur alb langa argint? Si daca, de ce?

Răspuns Câştigător
lolita
| lolita a răspuns:

Chestia ca argintul ii fura din gramaj aurului este un mit deoarece exista bijuterii din aur combinate cu argint sau chiar din argint placate cu aur alb. eu combin aurul alb cu argintul, de ce nu? am inele din aur alb dar cateodat imi pun si lantisor de argint si este o combinatie destul de buna. daca te referi la faptul de a purta doua bratari pe aceiasi mana din materiale diferite cred ca aurul ii ia din stralucire argintului si prin urmare o bratara nu isi mai are rostul.

9 răspunsuri:
| JeSa a răspuns:

Eu am purtat argint, dar nu langa aur,whistlingasta ca sa nu fure din gramaj tonguelaughing))

| EUSIATIT a răspuns:

Da pentru ca nu e frumos. sa asociezi 2 feluri de metal. folosesti ori alb ori galben

| CatGirl a răspuns:

Buna! happy nu stiu sigur daca nu e "bine", dar dupa cat stiu eu...aurul si cu argintul nu trebuie combinate.Nu e de bun gust. Poti purta aur galben si alb, daca doresti. Bye! :*

| Lora_6439 explică:

Deci e vorba de estetica. eu nu port aur galben deloc. Deci nu-i problema daca port argint langa aur alb. Multumesc!

| dany4 a răspuns:

Pentru ca argintul ii fura din gramaj aurului

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu arata bine din punct de vedere estetic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cunosc multe persoane care poarta argintul si aurul deodata. eu una nu sunt de acord, nu consider ca este o combinatie draguta. imagineaza-ti o rochie lunga de seara. porti un colier de aur. cercei de argint...bratara de argint si inel de aur. dupa tine, suna bine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu! E o prostie! Daca ar fi un motiv sa nu porti asa ceva e pentru ca nu trebuie sa combini metalele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai, treaba sta asa. din moment ce sunt 2 metale diferite, daca porti un lantic de argint cu un pandantiv de aur, se produce eletroliza si se strica aurul.