Da este adevarat.Bazinul unei viitoare mamici se lateste pentru ca bebelusul sa incapa destul de confortabil in burtica.Astfel femeile insarcinate au dureri in zona bazinului in lunile mari de sarcina pentru ca oasele se departeaza putin.Nu este reversibil.Se pot da jos kg in plus insa bazinul se lateste putin.
La toate femeile se latesc soldurile dupa nastere, mai putin sau mai mult (dar o fac). Vezi ce scrie in articolul de mai jos
http://www.i-medic.ro/......e-dupa-nas
Este de dorit sa faci miscare...
Eu dupa putin timp dupa nastere mi-am revenit la aceleasi dimensiuni asa ca nu cred ca e adevarat in toate cazurile. Depinde foarte mult de vointa de dupa nastere de cum vrei sa arati.
Se mai latesc putin soldurile dar, asta nu inseamna ca o sa devii diforma.
Dar, in functie de organism iti poti reveni sa zicem la forma initiala, cu un fundulet mai apetisant (nu te gandi la cine stie ce). Si in definitiv carui barbat nu-i plac femeile cu fundulet apetisant!
Este adevărat, tot corpul suferă transformări şi se pregăteşte pentru naştere, fie că e naştere normală sau cezariană. Se revine, în timp, la normal.
Este adevarat ca se latesc soldurile la femeile care au fost insarcinate, ba din cate stiu, antropologii, dupa latimea soldurilor la un schelet descoperit, pot spune cate sarcini a avut.