Am observat ca eu, care nu folosesc machiaj, am un ten mult mai tanar decat colegele mele care se machiaza zilnic.
Nu este adevarat! fondul de ten(cel de calitate) are multe beneficii.iti protejeaza tenul si usuca si cosurile.mai ales cele speciale pentru asa ceva
Mai depinde foarte mult de care fon de ten folosesti
pentru ca sunt mai multe feluri pentru diferita tipuri de ten...
daca iei unul de buna calitate si potrivit tipului tau de ten nu cred ca ar avea efecte negative
insa se zice ca imbatraneste si iti apar riduri mai devreme, dar cum ti.am zis si mai sus depinde de care folosestiiar pe timpul verii incearca sa nu te mai acoperi.lasa.ti fata libera sa respire si stai la soare k. ti mai usuca din ele
bafta
Daca iti ingrijesti si iti hidratezi fata bine.folosesti un fond de ten de calitate nu iti face probleme...il poti folosi cat de des poti u
insa acum vara. evita l sau foloseste l in cantitati mai mici, mai bine foloseste creme cv pentru a iti face o fata frumoasa sh fara cosuri
succes
Nu acoperi cosurile, trateazale, intr-adevar, fondul de ten folosit prea mult si prea des, poate sa iti strice tenul ( nu este mai bine sa ai tenul curat, fara nimic pe fata? eu zic DA) renunta la fondul de ten mai ales ca ai cosuri, acesta le poate infecta. Trateazale, du-te la un consult dermatologic, ti se va spune ce trebuie sa folosesti. Eu am scapat de cosuri printr-o vizita la dermatolog, mi-a prescris skinoren si zynerit, iar in mai putin de o luna aveam tenul curat. Dupa ce scapi de cosuri previne aparitia lor, dimineata spala-te cu un gel de curatare pentru ten gras, foloseste o lotiune tonica, si seara o crema pentru tipul tau de ten. Te sfatuiesc sa renunti la fondul de ten si sa iti tratezi cosurile Mult succes!
Incearca fond de ten pentru ten acneic, fara ulei, hipoalergenic si non-comedogen.
Gasesti la Vichy, Avene, La Roche Posay si la alte cateva marci.
Nu este mai bine sa ai tenul curat, fara nimic pe fata? eu zic ca NU
daca ai cosuri poti folosi fond de ten(chiar daca ai acnee)
tot ce se spune despre fond de ten si machiaj in general legat de imbatranire si de cosuri sunt niste MITURI de pe vremea bunicilor noastre.
machiajul, atat timp cat este in termenul de valabilitate si atat timp cat este folosit cum trebuie si DEMACHIAT CORECT SI IN FIECARE SEARA, nu face nici un rau.
poate face chiar bine.
ganditi-va ca, decat sa va intre praf si noxe in pori mai bine va intra un fond de ten hidratant.
cosurile nu au nici o treaba cu fondul de ten. intr-adevar trebuie sa aveti grija de ele in mod special.
exista fonduri de ten speciale pentru tenurile cu probleme acneice gen vichy normaderm. atentie totusi la acidul salicilic care da dependenta
mai e un fond de ten foarte in regula daca aveti tenul sensibil :toleriane de la la roche posay(varianta compacta)- nu are parfum, conservanti(parabeni), e noncomedogenic(nu blocheaza porii), nu are alcool si mai e si rezistent la apa
asa ca spor la machiat!(si nu uitati de demachiant si de tonic)
Mie mi-a spus o cosmeticiana ca din contra, acesta este foarte util in a-ti proteja tenul, la fel ca si o crema! Dar sa eviti sa folosesti fondul de ten compact, acela nu lasa tenul sa respire si risti sa te umpli mai rau de cosuri.
Da este adevarat.Am auzit la multa lume ca fondul de ten strica fata...si eu am cosuri dar nu folosesc
Pai am auzit si eu asa ceva, insa daca folosesti un fond de ten de calitate si il folosesti doar cind ai nevoie si ai grija de tenul tau(folosesti creme hidratante si curatari frecvente) nu cred ca e atit de grav pentru ca am auzit ca unii il chiar recomanda!
gumytza întreabă: