De ce sa fie aiurea... depinde in primul rand daca iti place, apoi daca iti si sta bine (ca mai sunt cazuri...), ceilalti au dreptul la o parere si atat, nu iti pot impune la 27 de ani un stil care nu e al tau.
La 27 ani ești bărbat amice!
Nu e aiurea să te vopsești blond! Aiurea ar vi să te vopești roz să te rujezi, sau să te epilezi!
Pai daca e transgender?
De ce au murit compatriotii lui in urma cu 31 de ani in urma dom' profesor? Pentru LIBERTATE. Baiatu' e liber sa faca ce vrea.
Nu, te intinereste si te inftumuseteaza DAR sa fie blond nu galben sau portocaliu ca arata oribil
Pai, in Anglia numai poponari se vopsesc in cap https://www.youtube.com/watch?v=UWrRmohEgm4
Tu decizi daca e aiurea sau nu. Mie personal nu-mi plac barbatii vopsiti pentru ca:
1. Majoritatea nu stiu sa aleaga ceva care sa-i prinda (nici fetele nu stiu, dar ele se machiaza si asta acopera dezastrul)
2. Cand cresc rădăcinile se vede si mai urat decat la o fata, ei avand parul scurt oricum
Dar asta e strict parerea mea si nu ar trebui sa influențeze in niciun fel ce faci sau ce gandesti tu.
Bell10 întreabă:
DaciaRomania întreabă: