Buna,
Iti sugerez sa-l tunzi cat de mult poti si accepti din partea tocita si sa adaugi in masca ta ulei de ricin si/sau argan, poti incerca sa adaugi si miere. Aceste uleiuri sunt foarte nutritive pentru par si te ajuta, insa parul tocit nu se va repara singur ci tot va trebui tuns la un momendat, macar mici cm.
E bine pentru hranirea parului, dar aceasta masca nu te va scapa de parul tocit. Uleiul trebuie pus in functie de grosimea firului de par, si cel de masline il poti inlocui cu uleiul de argan care este foarte bun sau ulei de ricin.
Si ce as putea folosi pentru parul tocit?
Singura metoda prin care poti scapa de parul tocit este, sa.l tunzi dar nu tot doar varfurile tocite, sau gasesti pe eMAG aparat de tuns varfurile tocite, iti spun din propria experienta ca si eu am avut o perioada cand foloseam placa si mi.am ars parul la varfuri foarte rau, dar de'a lungul timpului mi.am facut masti pentru hranirea parului si bineinteles am cumparat un aparat de tuns varfurile tocite si sunt multumita de el.
Daa, poți folosii și seruri de vârfuri despicate și balsam ca să se mai reducă din tocime, dacă sunt foarte tare tocite trebuie să te tunzi pentru nu arată foarte frumos
DaciaRomania întreabă: