| Wildie a întrebat:

E bine sa dormi cu elasticul in par? Macar asa, parul starns sus, in varful capului?

15 răspunsuri:
| KaterinaPetrova a răspuns:

Nu. doar o coada daca vr.parul trebuie sa ia si el aer.macar noaptea

| beautifulkiss a răspuns:

Buna depinde. Daca il prinzi lejer nu are nimic.Eu cand dorm nu prea dorm cu el desprins, ca ma incalzesc si se incalceste foarte tare.Imi fac un coc lejer sau o coada impletita.Numai bine.

| XtmCamiii a răspuns:

Da cred ca e bine ca asa dorm si eu ca am parul mai jos de umeri si daca dorm cu el desfacut mi se incurca asa cami fac un coc in varful capului big grin

| teiube a răspuns:

Da si eu dorm cu elasticu de par in cap m-am obisnuit asa nu e nimic de rau

| AnnaDee a răspuns:

Buna!
Cel mai bine e să-ți prinzi parul lejer într-o coada de cal atunci când dormi.
O zi frumoasa sa ai!

| thegreatgatsby a răspuns:

Da, de ce nu.

| megadeth_5578 a răspuns:

Nu, deloc inca. Dar daca vrei sa nu ti se incalceasca daca e lung, cel mai bine e sa il impletesti.

| anytimeanywhere a răspuns:

Depinde cum te simti tu mai bine de exmpl. eu nu pot sa dor fara el adica nu suport sa il am desprins cand dorm.

| gabriella85 a răspuns:

Multe spun ca cel mai bine noaptea este bine sa dormi cu el dezlegat...si asa in timpul zilei este imbacsit sau nu de spuma/fixativ,tot felul de coafuri, tapari si altele, asa ca seara este mai bine lasat sa respire.o zi buna

| Roby_2040 a răspuns:

Eu asa dorm

| Speedmafia a răspuns:

Nu ca ti se roade parul asa am facut si eu si tot e rossad"("(sad

| Fragolita a răspuns:

De ce nu? eu mai mereu dorm cu parul prins coc ca dimineata sa-l am ondulat parul.winking

| Pukka a răspuns:

Eu stiu ca este bine deoarece iti da volum parului!
Insa pe mine una ma deranjeaza foarte tare.
Daca pe tine nu te deranjeaza asta este bine deoarece vei avea un par cu mult volum! big grin

| BiancaSmith a răspuns:

Nu cred darr fazaa estee ca siii euu dormm la fell sa`numiii intre parul in ochii sau chestii de genul asta dar probabil

| bibibuba a răspuns:

Si eu dorm cu el prins, ori sus in varful capului, intr-un coc, ori intr-o coada impletita, ca nu-l suport desprins, ma incalzeste groaznic. In plus daca il am in coc dimineata il am usor ondulat. Dar ai grija sa nu strangi forte tare elasticul, sa fie lejer, ca cel ptin pe mine, uneori, cand il am strans prea tare ma dor radacinile firelor de par cand il desprind.