Nu e bine deloc! Niciodata sa nu faci o asemenea greseala! Iti imbatraneste tenul si faci riduri si cand o sa ai 15-16 ani o sa arati de 40! Demacheaza-te mereu si niciodata sa nu dormi machiata! NICIODATA!
Nu e bine. Uite eu sunt baiat si stiu daca o fata doarme cu porcaria aia pe fata, parca nu ar fi de ajuns ca ai stat toata ziua cu ea, iti intra in piele si iti imbatraneste fata mult mai repede.
Din cate stiu nu, pentru ca asa iti termini fata si e pacat!
Dar uite citeste tu mai bine aici da?
http://www.beautyface.ro/......dormi.html
http://www.ziare.com/articole/machiaj+noapte
Pa si un weekend minunat!
Eu sunt fata... spre deosebire de cypryan. nu este deloc bine, iti imbatraneste tenul. Incearca sa te demachezi inainte sa te culci
Nu! În nici un caz.
Indiferent ce produs de machiaj ai folosit, este absolut necesar să îl îndepărtezi înainte de culcare. Fondul de ten împiedică tenul să respire și favorizează apariția coșurilor și a punctelor negre. Rimelul în timp va favoriza căderea genelor și așa mai departe.
Demachiază-te mereu înainte de culcare!
Nu este bine clar! sa dormi machiata, dupa cum ai vazut, peste tot scrie mare si clar, inainte de a te culca demachiaza.te, dupa ce ca toata ziua folosim toate produsele, pentru ca ne place, da` mai trebuie sa ne si lasam tenul sa respire, este mai bine pentru noi :d funda?>:d
Buna! Nu este bine sa dormi machiata. Poti dormi cu niste cosmetice mai usoare in subtante care nu fac bine pielii.Pa
Bună.
Niciodată să nu îndrăznești să te culci machiată, cât de obosită ai fi.
Pa, pa.
Lene lene lene. Nu e bine deloc, dauneaza tenului foarte mult. oricat de obosita esti nu te culca asa.
Depinde, exista in strainatate o pudra pentr.dormint. Chestiunea e dedicata somnului si ajuta tenul sa se refaca si ii mai face nu stiu ce minuni. La noi nu a aparut, mai multe informatii pe google. In rest nu e bine, iti strici tenul, si ar trebui sa folosesti un aparat demacheant care ajuta si la masajul tenului si curata mult mai bine tenul decat reusim noi cu mainile, exista ceva similar la Avon.
PS : mie imi stau pitici pe creier daca stiu ca nu m-am demacheat, imi bantuie demachiantul visele .
Mira1738 întreabă: