| ProAnorexia a întrebat:

E bine sa fac baie azi?(Adica sa ma spal pe cap)FUNDA!

27 răspunsuri:
| AdySnaP a răspuns:

Daca vrei sa iesi afara mai bine nu da poti sa te usuci cu feonullaughing

| Deniisze a răspuns:

Da de ce nu? laughing
Azi e sambata!

| Jeff4Ever4Me1Lov3You a răspuns:

Buna.Desigur ca este bine eu in fiecare SAMBATA fac baie.Pe cap pe maini etc! SA te speli bine! laughing

| Alexiyaaaa a răspuns:

Nu cred ca e vreo problema,

| EuSiCuMine a răspuns:

Da, normal. se zice ca numai duminica nu e bine deoarece e sarbatoare si asa cum a facut si Dumnezeu cand ne-a creeat pe noi. s-a odihnit in ziua de Duminica. Asa trebuie sa facem si noi si se zice ca e pacat sa faci baie atunci :*

| waXonwaXoff a răspuns:

Nu e bine.La mine a plouat cred ca va ploua si la tine iesi afara, nu are rost sa consumi apa de gebeaba.Si ca sa iti arat ca nu raspund numai in gluma iti spun ca parul trebuie spalat o data pe saptamana.

| NuAmGăsitNume a răspuns:

Da normal,ce are? Evita mai bine zilele de sarbatoare,si daca tu iti intinzi parul spala`te odata pe saptamana, altfel il arzi. Daca nu, nu ai nici o piedica. funda?

| noone3239 a răspuns:

Esti nebuna? Poti sa faci baie in fiecare zi laughing

| KaRioKa a răspuns:

Azi poti face baie dar duminica, luni si marti, NU, deoarece este sarbatoare si nu ai voie! sper ca te-am lamurit. fundita?kiss

| Piiink a răspuns:

Normal laughing Si eu imi fac baie [ma spal pe cap] n-are nimic tongue

| CgeoC a răspuns:

Cica nu.

| Classy a răspuns:

De ce nu ar fi bine? Ar fi chiar linistitor o baie calda intr-un sezon mai rece.Bafta!

| Hisaya a răspuns:

Da de ce n-ar fi bine? Fa baie, draga fata! Nimeni nu te opreste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-as injura, dar prefer sa-mi pastrez contul... Ei, pe dracu'! Bai, esti prea inceata la judecata pentru a-ti da un raspuns fain! Adica, esti prea proasta!

| BRG a răspuns:

Da normal că e bine.

| fuckThisLife a răspuns:

Pana marti nu

| danya5 a răspuns:

Da nu e nici o problema atata timp cat mama ta sau tu nu dai imparteala

| byby_9964 a răspuns:

Da normal, de ce nu ar fi bine.

| coliflor a răspuns:

Nu ar fi bine,daca azi de dimineata ai mers la cimitir sa dai de pomana pentru morti, dar nu cred, asa ca...

| gfy a răspuns:

Nu te spala, n-are rost.

| D3utzaD3d3 a răspuns:

Ce intrebare. adica de ce nu?
e si normal. e sambata

mira
| mira a răspuns:

Asta este o intrebare de evul mediu.Ai voie sa te speli cand vrei, chiar si pe cap.Nicio superstitie nu trebuie sa se opuna curateniei.

| ProAnorexia explică:

Pai stiam ca azi nu e bine ca e nu stiu ce sarbatoare!

| Simooxd a răspuns:

Da' ce e azi? Apocalipsa?raised eyebrows

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu? Eu fac si duminica. Doar nu o sa stau fara sa ma spal pentru ca e duminica. Totusi luni e o noua zi : scoala, munca, o petrecere poate. trebuie sa fiu curata, nu?

| Rain_1754 a răspuns:

Nu crezi ca e putin ironic sa fii anorexica si in acelasi timp sa te intereseze atat de mult religia ortodoxa incat sa nu fii in stare sa faci baie ca poate e pacat?

| BRG a răspuns:

Nu e bine lasă jegul pe tine să puți ca sconcsul.