Buna.Desigur ca este bine eu in fiecare SAMBATA fac baie.Pe cap pe maini etc! SA te speli bine!
Da, normal. se zice ca numai duminica nu e bine deoarece e sarbatoare si asa cum a facut si Dumnezeu cand ne-a creeat pe noi. s-a odihnit in ziua de Duminica. Asa trebuie sa facem si noi si se zice ca e pacat sa faci baie atunci :*
Nu e bine.La mine a plouat cred ca va ploua si la tine iesi afara, nu are rost sa consumi apa de gebeaba.Si ca sa iti arat ca nu raspund numai in gluma iti spun ca parul trebuie spalat o data pe saptamana.
Da normal,ce are? Evita mai bine zilele de sarbatoare,si daca tu iti intinzi parul spala`te odata pe saptamana, altfel il arzi. Daca nu, nu ai nici o piedica. funda?
Azi poti face baie dar duminica, luni si marti, NU, deoarece este sarbatoare si nu ai voie! sper ca te-am lamurit. fundita?
De ce nu ar fi bine? Ar fi chiar linistitor o baie calda intr-un sezon mai rece.Bafta!
Nu ar fi bine,daca azi de dimineata ai mers la cimitir sa dai de pomana pentru morti, dar nu cred, asa ca...
Asta este o intrebare de evul mediu.Ai voie sa te speli cand vrei, chiar si pe cap.Nicio superstitie nu trebuie sa se opuna curateniei.
Nu crezi ca e putin ironic sa fii anorexica si in acelasi timp sa te intereseze atat de mult religia ortodoxa incat sa nu fii in stare sa faci baie ca poate e pacat?
Georgian1992 întreabă: