Nu este bun deloc, zici ca te dai cu pamant. Eu am de la Oriflame, dar nici pe ala nu-l mai folosesc atat de des.
Bueyy.voi toti [ma rog majoritatea] spune`ti ca nu este bun. Nici unul dintre voi nu a spus motivul [in afara de missoana]. Cand spuneti ceva trebuie sa argumentati ca sa convingeti pe cineva.Cu toti ati spus : "Nasol" "Da. de aruncat la gunoi" etc.
Bai fratilor daca nu aveti argumente nu mai comentati.
P.S:Eu am folosit [si inca mai folosesc] si fondul de ten si pudra de la Color Trend si sunt foarte foarte bune; destul de bune pentru pretul lor!
XoXo, JustLOvex!
Cel mai bine e sa nu fol deloc. dar sunt unele cazuri in care este nevoie dar ala? daca tii sa iei unul de la avon neaparat perfect wear ar fi ceva ...in rest nu sunt bune se sterg raman haine patate se vede urat pe fata incearca de la loreal nu te uita ca st scumpe...merita. nu te-asi sfatuii sa iei din ala dar e alegerea ta. iti dau eu ca am unul de un an aruncat prin casa
Nu e bun...incearca mai bine ceva de la maybeline( sunt putin mai scumpe, dar si mai bune). Asta pentru produse mai economice. Dar ai grija ce folosesti, mai bine strangi bani si iei unul mai bun, decat sa risti sa-ti apara cine stie ce pe fata de la astea ieftine.si bineinteles, cel mai bine e sa nu folosesti deloc, decat in cazuri de urgente
pryncesSs întreabă:
DaciaRomania întreabă: