| DenysaEllena a întrebat:

E bun fondul de ten de la rimmel london "stay matte"? Am vazut ca este foarte laudat.Ma intereseaza pretul actual de pe piata si o nota de la 1 la 10 cat de bun este, din partea celor care au incercat.
Dau funda si vot raspunsurilor :*Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
7 răspunsuri:
| 5Cx a răspuns:

Este cam nota 8/9... depinde de culoare, dar sa stii ca e de calitate si sincer iti spun ca merita sa-l iei. http://www.1001cosmetice.ro/produs/rimmel-london-stay-matte-fond-de-ten aici il gasesti cu doar 16 lei.

| MarriaAmeliaA a răspuns:

Hmmm. e bunicel din cate am observat, dar nu sta mult pe fata, are o prietena... este 36 lei. i-as cam da un 7-8. Icearca fondurile de ten de la FM, alea chiar sunt bune. funda? big grin

| AikkoxD a răspuns:

Eu una evit fondurile de ten fără pompiţă. Intră aerul mult mai repede şi se usucă + că trebuie să-l foloseşti mai puţin, că se strică într-un fel. Pute.
L-am încercat pe tenul unei fete cu acnee (normală) şi-i dau nota 6. Se vede urât pe faţă, ca o mască, deşi acoperă coşurile.

| DenysaEllena explică (pentru floriasdfg):

Acum l-am cumparat si sincer sunt super multumita, desi este mai mult pentru. fetele cu acnee, are acoperire foarte mare si nu mai e nevoie sa te dai cu pudra dupa, iar eu avand fata curata cand ma dau cu el am un ten de papusa

| DenysaEllena explică (pentru 5Cx):

Multumesc:*

| DenysaEllena explică (pentru MarriaAmeliaA):

Mie una imi sta pe fata toata ziua, insa pateaza rau hainele happy l-am incercat insfarsit, app cam cat costa fondurile de ten de la FM si unde le pot gasi, daca esti draguta:*

| DenysaEllena explică (pentru AikkoxD):

Da,aici sunt de acord cu tine happyare o acoperire foarte mare