Eu am scapat de cosuri cu el acum vreo 10 ani, a fost singurul care a functionat. Dar tine minte ca fiecare om e diferit, ce merge la cineva s-ar putea sa nu mearga la altcineva. Si in primul rand ar trebui sa urmezi o rutina de ingrijire specifica tipului tau de ten
E bun, usuca in general cosurile, dar acum nu se mai gaseste niciunde. Poti intreba la farmacii pentru ceva asemanator, la cele cu activitate de receptura s-ar putea sa gasesti. Dar cu eritromicina si zinc nu am mai vazut.
Nu se mai găsește?
Nup, cel putin la noi in oras nu l-am gasit niciunde si am inteles ca nu mai e in depozite.
Dupa ce iti dai cu crema aplica daca iesi afara crema cu spf 50 ca sa nu te iriti.si da doar unde ai cosuri. Dar inainte de a te da e recomandat un gel de curatare, inainte de toate e bine sa fie toate aceste produse potrivite tenului tau, altfel poti avea probleme
In primul rand nu se mai gaseste in farmacii din pacate. E o solutie buna dar temoprara, functioneaza cat timp il folosesti pana ce virusul face imunitate la el (la mine a functionat cam 6 luni si apoi acneea a devenit de 2 ori mai nasoala decat inainte si am fost nevoit sa fac tratament cu Sotret pe care inca il urmez).
Niste coșuri mici le mai poți lăsa puțin să devină coșuri marii apoi le storci si face boom
bradley15ani8luni întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Georgian1992 întreabă: