| EvelinaRusuuiiiu a întrebat:

E cineva care se pricepe la par ca sa imi zica si mie ce ar trebui sa fac ca sa ma fac blonda. Am avut parul decolorat, dupa m-am vopsit roșcată de vreo 4 ori iar dupa bruneta deci ca sa intelegeti parul meu e cam muci. Ce pot sa fac sa mai scap de negru puțin ca sa nu iasa portocaliu cand ma decolorez?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mai vopseste-te mult că vei ajunge sa nu mai ai ce vopsi.

| darrio2007 a răspuns (pentru EvelinaRusuuiiiu):

Ce nu ai ințeles de la răspunsul meu?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Numai la salon trebuie sa mergi ele cu asta se ocupă vopsesc toata ziua cliente, intreaba le pe fetele din salon ce solutii exista pentru tine, iar domnul Darrio 2007 ti a raspuns bine, voseaua ataca firul de par il agresezi cu atitea decolorari si iti va cadea parul ramîi cheală, hotaraste te odata la o nuanta ca tot punind pe cap chimicale din vopselele de par, intr o buna zi numai ai par si atunci o sa cauti peruci ca sa nu mergi pe strada cheala, desii sunt si femei care sunt rase pe cap bec, deci se poarta. Ce varsta ai? Ai facut o mare greseala ca te-ai vopsit bruneta daca renunti asa usor, culoarea neagra nu va disparea asa repede dureaza luni bune pana se va decolora de la sine si iti va creste din nou parul cu nuanta lui naturala. Daca te faci blondă si constati ca nu iti sta bine culoarea? Ce o sa faci iar te decolorezi iar vopsea.Ce varsta ai? Care este culoarea ta naturala a parului, sau nici numai sti la cate decolorari si vopsele bagi pe ellaughing

| sierra1 a răspuns:

Dă-te direct cu o vopsea de păr blond deschis dar de calitate, nu jafuri de doi bani

| Cipi1212 a răspuns:

Ar fi fost bine să îți fi păstrat culoarea naturală a părului.