anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E cineva pe aici caruia ii place stilul gotic in vestimentatie? Cum vi se pare? Este ceva care nu va place la el? Daca da ce anume nu va place? Mi'ar place sa imi raspunda toti, indiferent de preferintele vestimentare

Răspuns Câştigător
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Bună @ArcAnna! Considercă e un pic morbid acest stil dacă se exagerează cu elementele caracteristice. Dar trebuie să recunosc există și o latură romantică a acestui stil care-mi place. Am avut tot timpul senzația că stilul ghotic accentueză senzualitatea și nu feminitatea. Am să încerc să mă mai documentez, poate greșesc.
Să ai o zi cu zâmbet!

6 răspunsuri:
| Paulla a răspuns:

Da, este un stil frumos, original.
Nu sunt adepta, dar am cateva haine goth in garderoba. Port tot ce mi se pare iesit din comun, tot ce atrage atentia, si tot ce imi place, evident. [Punk FTW!]
Singurul lucru care nu prea imi e pe plac la stilul goth este acela ca unele haine sunt putin cam elegante.
Btw, pantaloni de piele FTW!

| ArcAnna a răspuns:

Din contra fiind un stil unic poti combina hainele asa cum vrei.mie una mi'e usor sa le combin(cam toata garderoba mea are haine de genul acela).mi se pare super.eu te intrebam daca iti place. gothicul nu e de carnaval!

| TheUnikBiby a răspuns:

Este un stil interesant.
Am si eu cateva astfel de haine prin garderoba si nu mi se pare ca influenteaza negativ, asa cum spun unii.Sunt doar niste haine pana la urma, nu? big grin

| SmileFreedom a răspuns:

Mie una mi se pare ca nu poti purta stilul gotic accentuat acasa sau la scoala, dar e dragut sa porti o rochie gotica la o petrecere, la un carnaval sau de Halloween.Necesita multa munca atat la gasirea hainelor, cat si la combinarea lor.Este funny stilul daca accentuezi ochii cu fard negru, insa eu nu prefer in exces.Asta este parerea mea si cred ca vei sti sa combini hainele acestea si sa nu fie totusi in exces.
Mult succes!

| Andretti a răspuns:

La fete e super sexy la baieti e cam gay

| Damo_Dragosdamo_1996 a răspuns:

Buna. Sunt goth si imi place stilul la nebunie. Singurul lucru care nu imi place e pentru ca majoritatea frezelor sunt pentru parul lins. Si ceea ce imi place hmmmm este foarte elegant