| loreta a întrebat:

E demodata culoarea turcoaz?

17 răspunsuri:
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Mie imi place!

eileen
| eileen a răspuns:

Este foarte frumoasa culoarea, sunt fan. Oricum, tot ce iti sta bine, nu va fi niciodata demodat.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu, depinde cum o asortezi, daca te avantajeaza, personal imi place.

Bula
| Bula a răspuns:

Nu. Fiecare culoare se poate folosi, depinde doar de anturaj. Si, evident, si de gustul persoanelor...

| Ecaterina a răspuns:

Desigur k nu...esential este sa te prinda bine. pe tine. iar culorile care ti se potrivesk manusa, nu au sa fie niciodata demodate.

| meioana a răspuns:

...nu conteaza daca e la moda sau nu culoarea conteaza daca te prinde si daca iti place...
...de exemplu ai purta verde din ala de care poarta aia de la gunoi? daca ar fi la moda?

| andreutz a răspuns:

Daca tie iti place, nu se va demoda niciodata...mai lasati aberatiile astea cu moda...fiecare poarta ce ii place si ce ii sta bine lui personal... mie unul imi place f mult culoarea asta, e a 2-a preferata a mea...si nu ezit sa port cele 3 haine care le am laughing

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Never! totule sa stii s-o asortezi corect, cu restul toalelor, si, bineinteles, sa te si prinda, ca degeaba iti place asa, daca nu te prinde!

| claudya a răspuns:

Daca esti bruneta poarta orice articol de imbracaminte care e turcoaz... da nu exagera...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inca nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sub nici o forma! e cea mai frumoasa culoare! mie imi place foarte foarte mult! pe langa asta, aceasta culoare nu se va demoda niciodata!:-)batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca culoarea turcoaz e foarte frumoasa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate da... poate nu... daca vrei sa aflii uitate la o prezentare de moda sau rasfoieste o revista de moda(sfatul meu)!big grin mie imi place culoare dar nu sunt innebunita dupa ea! oricum nu prea am lucruri turcoaz... dar daca tie iti place atunci nu se va demoda niciodata!(parerea mea)big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu! culoarea turcoaz e la moda.dar.conteaza si de stilul persoanei.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este demodat

| diana_2075 a răspuns:

NU stiu?

Întrebări similare