| R100 a întrebat:

E destul de bine sa folosesc crema cu spf 30 de " La Roche- Posay " doar pentru fata?! Sau trebuie mai ridicat factorul? Iar pentru corp m-am gandit la un spf 6 ulei de la Gerovital pentru ca am tenul bun, pentru ca ma prinde soarele fara arsuri. Voi ce folositi la plaja? Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu cat e SPF-ul mai mare, cu atat e mai concentrata crema si mai greu de aplicat. La un SPF 50 e chiar pasta, nu mai e crema. Depinde de nuanta pielii tale si cum reactioneaza pielea in general. Cred ca ar trebui sa folosesti cea cu SPF 30 si pe restul corpului. Pentru ca atunci cand stai la plaja nu iti dai seama cat de tare te arde, doar seara poti observa "pagubele". Asa ca, de ce sa risti?!

2 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna! Spf de fata e ok, insa cel de corp e prea mic. Nu e vorba de arsuri, e vorba ca fara protectie ridicata poti face cancer de piele, nici nu sti cat de usor se junge la cancer de piele deoarece razele de soare ce provoaca cancerul nu sunt si cele ce te ard, asa ca daca razele care ard pielea nu te afecteaza fi sigura ca cele ce provoaca cancer o fac.
Cu spf 30 pe tot corpul, poti sa stai in soare 2 ore dimineata pana la 12, si seara dupa 17.
Eu la plaja folosesc crema de soare de la vichi spf 50 deoarece am pielea extrem de alba, ma ard imediat, si pentru fata crema de la bioten spf 30 deoarece nu am gasit nimic cu spf 50.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poti folosi astea daca ai grija de orele la care te expui la soare (adica nu mai tarziu de 10.30 dimineata si nu mai devreme de 17.00 dupa-amiaza). daca vrei sa te expui la alte ore, va trebui sa folosesti pe tot corpul un factor de macar 30 (nu numai pentru arsuri, dar mai ales pentru protectia impotriva leziunilor precanceroase si a imbatranirii excesive). in plus, vei reusi asa sa ai un bronz frumos, sa nu te prajesti prea tare ca sa arati scarbos.