Ai avea mai multe variante. 1. Tratamentul cu keratina: este foarte scump si foloseste chimicale dăunătoare parului. Totusi daca vrei sa iti faci ar trebui sa iti îndrepte parul pentru cel putin 6 luni.
2.Sa ti-l intinzi cu placa: placa are efecte negative deoarece iti arde stratul exterior al firului de par si daca e folosita in exces dăunează extrem de tare si poate conduce la caderea parului. Daca ti-l indrepti cu placa fa 4 sectiuni: iti împarți parul in doua pe lungime iar dupa aia pe lățime. Începi cu o porțiune de jos. Pe celelalte 3 la poti prinde cu o clema sau sa faci niste mini cocultete. La sectiunea la care lucrezi faci asa: NICIODATA nu folosi placa pe parul ud. Piepteni sectiunea foarte bine si începi sa duci placa de sus in jos cu viteza lentă dar destul de rapid încât sa nu se arda. Faci la fel la celalalte 3 si gata. Exista multe tutoriale pe Youtube. Cauta video-uri cu femei afroamericane ce isi îndreaptă parul: https://youtu.be/uDPUawt-mQU
3. Metoda naturală: aici ai nevoie de multe elastice. După ce te speli pe par sau il umezesti il împarți in sectiuni. Prinzi elasticele ca si cum ti-ai face o coada. Le prinzi unul langa altul. La aceasta metoda ai nevoie de răbdare pentru ca trebuie sa astepti sa se usuce parul in elastice. Sfatul meu: in ziua dinainte fa-ti multe impletituri micute. Asa parul tau va arata ca o natură dar cel putin va fi mai drept si mai usor de pus elasticele.
Un alt sfat ar fi sa iti îndrepți parul intr-o zi si seara sa iti pui elastice in par ca in metoda 3 doar ca pe parul uscat. In acest fel se păstrează peste noapte si nu trebuie sa il întinzi in fiecare zi
Fa-ti un tratament cu keratina
Eu sunt super creata si mi-am facut acest tratament si vreo 3 luni nu avut nici o problema
Pai cu ce ajuta tratamentul?
Tratamentul cu keratina are rolul de a indrepta parul fara a-l arde
MaryMaria333 întreabă:
Rebeca574 întreabă: