Adica eu daca am 1.70 si fata are tot ca mine care e problema?
Si daca am 1.65 ar trebui ca fata sa aiba 1.45 sau 1.50, nu prea gasesti minioane d-astea
Nuu. Si la 180 esti mic pentru ea. Zicea ca cel putin190 parca.
Da, ai dreptate
Eu nu prea am vazut persoane care au peste 1.80
Eu cam m-am saturat de asta . M-am saturat de copilasi de 14 ani care au un cap peste mine. SI na, am 183 nu 150 inaltime . Mai ceva ca brazii.
Nu are nimic...crezi ca nu exista si minioni? si eu am 1.55 cm si sotul meu are 1.80 cm si nu i rau deloc.eu mi-am dat cu parerea.
Si Matrix-ul ar da "fatal error" daca s-ar lua dupa toate ideile ei tembele. Dar sa te puna naiba sa ii spui ca pentru o femeie la varsta ei e "normal " sa aiba n kg si face spume si te cheama misogin. Ah, dulcea ipocrizie.
Ce conteaza inaltimile oamenilor, conteaza ce este inauntru bun sau rau si sa aiba calitati bune!
De la 180 în sus. Euro.
Serios vorbind, nu are de-a face în primul rînd cu înălțimea sau greutatea ci cu stilul (cu cât mai isteață fata, cu atât mai mult stil se cere).
Si raspunde si la majoritatea intrebarilor foarte eronat
Adica a intrebat cineva cum sa stearga contul de Faceboo si ea a zis ca nu se poate
ASta e cancan. Nici macar adminelor nu le pasa de asta daramite celor care fac posturi pe aici. Conteaza doar sa raspunzi nu si ce.
Da, ai dreptate, adminele daca zici ceva jignitor dar raspunzi cum trebuie esti direct suspendat (din experienta), dar raspunsurile eronate nu sunt sterse macar
Si mie mi s-a intamplat asa ca stiu . De fapt pe celalalt cont am luat ban permanent ca am zis doar adevarul despre cineva de aici. Sensibili mai sunt unii. Dar desigur, hahalerii care raspund doar pentru top, nu au nici o problema.
Fetele nu prea sunt atrase de barbatii care le pun in umbra, 1.70 ar cam fi inaltimea idelala
Cam toate fetele pe care le cunosc sunt atrase de barbatii mai inalti. Pentru mine personal, la 1.70 un barbat e mic
Nu contest gusturile nimanui, dar prefer barbatii ceva mai inalti
alexandra125 întreabă: