Neah. samponul Syoss face foarta mlta matreata, este pur si simplu fara pic de calitate, acum dintre ceea ce vrei tu ramane samponul Nivea, pe care nu l-am incercat dar banuiesc ca este mai bun decat Syoss, eu te sfatuiesc sa incerci samponul pentru par drept de la garnier, eu de fel am parul putin ondulat si cu acest sampon l-am avut si eu drept fara placa! pupici>
Nici care.Syoss doar numele de el ca e profesional. calitatea lasa mult de dorit si oricum nu ai sa vezi tu produse profesionale de 500 ml la 10 ron!?! Eu iti recomand samponuri de la Garnierr si masca de par tot de la garnierr cu ulei de avocado si unt de karite. Eu am masca si pe langul mirosul exceptional, iti face si parul moale, matasos si stralucitor
Nivea pentru indreptarea parului foloseste verisoaramea si se vad diferente.parerea mea E BUN! :X syoss nu iti recomand.iti face matreata. funda? :X :*
De care nivea? Sunt mai multe felurii? Adica si normal si de indreptat?
Eu folosesc un balsam de la Nivea si parul meu este usor de pieptanat, mult mai drept avand in vedere ca daca nu ma dau cu balsam este ondulat si miroase si foarte drumos.
Ionela_7274 întreabă:
Alex10092003 întreabă: