anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E o petrecere deseara. ar trebui sa ma simt complexata ca toata lumea vine in rochii si eu in blugi?

8 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

N-ar trebui. Imbraca-te asa incat sa te simti bine, mai ales daca ai in plan sa dansezi toata noaptea. Distractie placuta!

| rolly14 a răspuns:

NU...de ce sa te simti complexata de chestia asta minora...adica daca vii in blugi si ce daca... poate tu esti o fire mai comoda si nu vrei sa ai pe tine o rochie incomoda, stramta si lunga ca sa te impiedici...

| borsec a răspuns:

Pai depinde si unde se tine petrecerea, daca este putin mai sofisticata nu este indicat sa-ti ei blugii, dar daca este in disco, acasa la un amic nu ai de ce sa te simti complexata, adauga la blugi ceva sic, si nu te incalta in adidasi ia-ti niste balerini colorati daca ai ceva, puneti niste accesorii cercei, bratari, pune-ti o esarfa tip fular. Iar in sus pune-ti un maieu sexy.
Distractie placuta!

| poliana a răspuns:

Depinde ce petrecere este. daca se,, cade,, sa mergi in rochie, parerea mea este ca trebuie sa te conformezi dar sa alegi o rochie in care sa te simti bine, si apoi, mai tarziu sa te schimbi in blugi. si as asa nu superi nici gazda si nici sa nu te simti tu ciudat in rochie sau ca numai tu ai venit in blugi. eventual poti ruga o prietena sa faca la fel ca sa nu iesi prea tare in evidenta. distractie placuta

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

NU. Ce conteaza astahappy Important e sa te simti bine.succes!big grin

| jani a răspuns:

Nu trebuie sa urmezi turma...nici nu trebuie sa pari ceea ce nu esti...mergi imbracata cum te simti in largul tau...la petrecere trebuie sa fii comod pentru a te distra...nu elegant si sa te uiti la altii cum se distreaza...

| Teardrop:] a răspuns:

Nu ar trebui. daca tu te simti bine in blugi nu e nicio problema. poti veni asa chiar daca toata lumea vine in rochii.importat e sa te simti bin esi sa te distrezi.

| ShaKuri a răspuns:

. eu as merge in colanti.