Bună.Nu este indicat să foloseşti şerveţele umede pe corp deoarece conţine destul pH neutru ce îţi poate afecta pielea, depinde de reacţiile tale adverese la ele.Nu recomand însă şi este de evitat să le foloseşti în zonele intime deoarece poate provoca iritaţii, urticarii şi alţi alergeni din această categorie.
O seară bună şi sper să te ajute răspunsul meu!
Sfatul meu sa le folosesti doar cand nu ai la indemana apa si sapun. Nimic nu este mai sanatos pentru piele decat apa si sapunul/gel de dus.
Daca au alcool in compozitie pot provoca iritatii si uscaciuni ale pielii.Sunt indicate doar dac este imperios necesar si daca nu exista conditii pentru mentinerea igienei personale.
Spala-te mai bine clasic, cu apa si sapun!
Doar daca n-ai apa la indemana, atunci sa folosesti servetele umede.
Depinde ce servetele umede folosesti, daca sunt de duzina si sunt dezinfectante probabil au alcool treaba care iti va suca pielea. Exista in schimb servetele umede de uz exten (cred ca cele de bebelusi) care sunt ok la ph si nu te afecteaza.
Nu o sa iei boli doar ca pielea uscata se crapa treaba care e incomoda sau doare (in cel m-ai rau caz s-ar ptuea infecta desi e improbabil daca nu cumva traiesti intr-un cort).
Poti folosi fara nici o problema daca servetelele umede sunt pentru bebelusi! Nu iti vir afecta pielea absolut deloc..si nici zona intima!