| Gabitaancutaelena a întrebat:

E ok daca pun ulei de cocos pe cap inainte sa ma spal cica ajuta la hidratare a scalpului? Sau sa amestec cu sampon uleiul de cocos?

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uleiul este o substanta insolubila.

| WhiteLife a răspuns:

Uleiul de cocos este emolient, nu hidratează. Este și puțin antiseptic, daca ai probleme cu matreata te ajuta, și este bun sa pui in el diverse uleiuri esențiale. Nu prea vad ce sens ar avea să îl pui in șampon, mai degrabă un ulei esențial și să stai câteva minute cu el. Daca îl pui in șampon, asigură-te că te mai speli inca o data bine de tot.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Te dai cu el inainte, il lasi sa actioneze si apoi te speli cu sampon si te clatesti.

| Ofiintă a răspuns:

Folosește un șampon hidratant.

| iamprettybored a răspuns:

Dimpotrivă, îți usucă părul. Chiar nu îl recomand. Folosește orice alt tip de ulei, cum ar fi de argan, de ricin etc, numai NU de cocos!

| Furnicuta000 a răspuns:

Mastile cu uleiuri se fac de cand lumea. Foloseste ulei de cocos sau de masline sau combinate. Eu am ani intregi de experienta si mastile cu uleiuri chiar ajuta (mai ales cand ai par uscat si deteriorat), nu stiu de ce unii isi dau cu parerea fara sa fi avut experienta. Dar sfatul meu e sa folosesti doar ulei de masline, e mult mai bun.
Iar ca sa aiba efect, masca trebuie tinuta minim 2-3 ore in par. Apoi te speli cu sampon normal.
Nu amesteca cu sampon!

PS. Eu ma refer ca ajuta pentru lungimea parului, NU PE SCALP. Singurul ulei care se pune pe scalp fara sa existe riscul sa ti se ingrase parul pe termen lung e uleiul de ricin.

| Adry05 a răspuns:

Ajută la mătreață în principiu. pui pe scalp, masezi și lași 1-2 ore și apoi te speli de 2 ori obligatoriu cu șampon. Îl pui în stare pură nu în șampon.
Crăciun fericit!

| Goddessss a răspuns:

Mie imi place mult. numai nu pune mult, ca i gras