Dacă te iei după gura lumii nu mai faci nimic. Poartă-ți tunsoarea fix cum îți place!
Și eu am carare pe partea drepta, si multi din scoala au tunsoarea le partea dreapta, eu am vazut ca turci/tiganii poarta pe partea stanga.
Pe dreapta spui, mi se pare prea rock&roll; poarta pe mijloc, daca se ia cineva de tine poti sa spui ca e pe dreapta, sau pe stanga, cum ai nevoie.
Am avut si pe dreapta, si pe stanga, mai ramane pe centru. Oare daca imi fac pe centru ce inseamna, ca sunt zoofil? Termina cu gandirea asta comunista, cu expresii de genul:"am auzit", etc. Fa-ti ce vrei, cand vrei, la ce ora vrei, doar sa te simti bine! Seara faina!
Nu mai pune la suflet vorbele oamenilor. Indiferent de partea în care ai cărarea, trebuie ca tu să te simți bine.
Don't worry, be happy!
Daaa, si tot oamenii aia zic ca si daca te epilezi, ai grija de tine ca aspect esti gay, nu? Ai si gasit de cine sa asculti.
Ori îți faci freza pe mijloc în caz că divorțează ai tăi să fi mai ușor de împărțit, ori îți dai părul pe spate ca Eminescu, și dacă-ți mai dai și ochii nu te mai crede nimeni geay.