| floricicadecolt a întrebat:

E OK sa se poarte parul impletit in fiecare zi? voi cum faceti?

Răspuns Câştigător
| TomaTamaraTania a răspuns:

Bunica mea il purta mereu impletit si facut coc si il avea mereu sanatos, era un pacat ca-l vedeam doar seara cand il desfacea. Si am observat ca fetele care il tin mereu impletit au firul mult mai sanatos.

9 răspunsuri:
| AnnePlatt a răspuns:

E ok. Si eu de multe ori il port impletit sau am o gogoasa pentru par si il prind in coc.
Dar daca il port impletit, nu aleg intoteauna acelasi model de impletitura. De exemplu il port in Coda de Peste sau Spic, impletesc numai bretonul. Dar eu avand parul drept il pun pe moate seara, iar dimineata am bucle.

| mona a răspuns:

E ok, din pacate eu nu il am rabdare sa mi-l impletesc

| Ciuuf a răspuns:

E OK.
Eu il prind mereu moţ! :D
Uite asa:
http://www.google.ro/......tp?/imgres

| NesquikDuoSpecial a răspuns:

E foarte OK! happy Eu dorm cu un coc ușor umezit noaptea, iar dimineața am niște bucle de invidiat, iar apoi îl prind in coada de cal si bretonul îl pieptan într-o parte. Eventual mi-l prind (bretonul) cu o agrafa draguta. FUNDITA? puppy dog eyes

| Kryss13 a răspuns:

Da, e ok...dar mai lasa-l si desfacut, eu il las si desfacut, in prind in coada, in coc, cum cred ca ma simt mai bine

| QueenOfSpades a răspuns:

Dacă te simţi bine aşa, poartă-l împletit, dar mai lasă-l şi liber, ca să mai respire. Eu îl port mai mult desfăcut.

| AwakenTheMonster a răspuns:

Eu n-am atâta păr. laughing
Eu îl ţin ori desfăcut( pleata mea ajunge până la claviculă ), ori în coadă, ori coc.

| QVictorya a răspuns:

Eu il port mereu desfacut, e mai liber si mai bine totodata pentru par, pentru ca mai "respira" si el, cu citiva ani in urma il purtam doar impletit, sau coada. acum cind imi amintesc chiar imi pare rau ca asa il purtam pentru ca era lung si frumos.:d

| ududu a răspuns:

Daca iti place lasa-l asa.

Întrebări similare