Ai dat un exemplu la care chiar esti interesata de raspuns! Lasa lucrurile sa se dezvolte cum vrea Mama Natura! Nu le forta. O sa iti creasca si tzatzele, rabdare numai sa ai. Sa nu crezi ca te poti numi femeie, doar daca ai niste bidoane impresionante ca ale alora de prin Can-can sau al "asistetentelor TV". Femeie adevarata esti prin felul de a te comporta, de a nu iti face genul de rusine. cu sau fara tate!
Nu, nu poti. la sani, mda... prin operatii
altfel nu cred. adica nu ai cum sa accelerezi dezvoltarea
Eu am auzit de la multe fete ca dupa ce sau dezvirginat au inceput sa le creasca sanii! Acuma nu stiu cat e de adevarat! Incearca si tu poate da rezultate
Nu cred. Oricum nu vad de ce ai vrea sa ii ai mai mari, e mai comod cu sani mai mici, nu te incurca atat. Daca vreun baiat o sa te iubeasca, nu o sa o faca pentru sanii tai.
P. S. Sanii iti mai pot creste si dupa 20 de ani, asa s-a intamplat cu matusa mea.
Sa iti creasca mai repede nu prea ai cum ca naasa iti e constructia dar daca vrei sa para mai mari ia-ti sutien push up cu push up mare
Daca vrei sa ai sanii mai mari in mod natural intra pe site-ul acesta http://feminin.netul.ro/......d-natural/
Sau au aparut o crema in catalogul de la avon, care te ajuta sa iti creasca sanii
anonim_4396 întreabă:
Georgian1992 întreabă: