| Cyndrella2000 a întrebat:

E scoala altfel... daca am un creion de ochi, rimel, ruj rosu, luciu rosu, ochii de cristal albastri rau de tot, ca marea, inchisi la culoare, si tus, cum as puea sa ma machez, cum sa ma dau...sunt cam plinuta.sad sa arat dragut? idei? funditaaaaaaaaaa!

Răspuns Câştigător
| BlancaFantasma a răspuns:

Ai tot ce iti trebuie ca sa fi superba! ochii albastrii sunt atat de frumosi, daca iti mai da si cu rimel si creion dermatograf vei arata superb sunt sigura! +rujul rosu, daca esti bolnda iti va sta foarte bine. dar si daca esti bruneta merge( eu sunt btuneta si`mi sta bine cu rosu pe buzelaughing ). insa nu exagera, mie una nu`mi place tusul:-si mai bine naturala.

3 răspunsuri:
| EmaEmax a răspuns:

Fa-ti un contur foarte fin cu creionul negru atat pe pleoapa superioara cat si pe cea inferioara (daca vrei un look mai natural traseaza-l doar pe pleoapa superioara), traseaza o linie subtire cu tusul pe pleoapa superioara, aplica putin ruj rosu si apoi luciul de buze. happy Daca ai tenul cu imperfectiuni da-ti si cu putin fond de tenwinking Vei arata fabulos! :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rujul rosu e doar pentru seara iar gloss-ul il completeaza. Rujurile mate si nude sunt pentru zi.

| BrunetteClaudia a răspuns:

Iti recomand rujul rosu
Vei atrage mai tare atentia asupra buzelor, decat asupra falcutelorbig grin