Mda, nici o fata nu vrea sa faca primul pas. dar e trist sa te gandesti ca din cauza orgoliului 2 oameni nu pot fii impreuna, mai ales cand si se plac [ cazul meu ].
Eu zic ca ar trebui sa-i dai de inteles ca il placi, si poate la un moment dat o sa faca un prim pas. Nu trebuie sa te grabesti, crede-ma este timp!
Cu timpul iti vei da seama daca chiar te place sau daca e doar o joaca, deoarece pe moment nu ai cum sa-ti dai seama. si chestia cu mi-e frica sa fac primul pas : e cea MAI MARE PROSTIE! [ imi pare rau ca multi / multe suntem asa :d ]
Succes!
de multe ori mi s-a intamplat asta si de multe ori am gresit, dar in privinta ta este prea evident si cred ca ar trebui sa ai rabdare ca el in viitorul apropiat te va intreba. Sunt sigura ca te place! SUCCES!
Poi din cate spui, e dragut tipul.
Posibil ca deocamdata sa-ti dea dor de inteles, pentru ca... daca a avut o relatie de durata, posibil sa ii fie cam aiurea sa inceapa o noua relatie chiar daca te simpatizeaza, e clar baiatul te place ca cum spui tu, si e cam rar la un baiat sa aiba asemenea geturi fata de o fata. tu trebuie sa ai rabdare si NU TREBUIE CA TU SA FACI PRIMUL PAS. dar ai putea sa incerci sai pui niste intrebari referitoare, la ce sunt cu privirile ce ti le baga )... si ce sunt cu gesturile lui, ! ori cum e dragut ce zici tu aici. ai incredere in tine, si ai rabdare daca si tu il placii
El sigurat te placee iti garantez!
dar ai putea asa putin ca si tu sa faci un pas inainte, nu 2, sau 3... asa doar unul mic )).
Hai te pup si MARE SUCCES GAGICA. :*