Nu cred ca aceasta reteta iti va incuraja parul sa cresca. Cel mai bine ar fi sa vizitezi un salon.
Nu incerca sa folosesti toate retetele pentru ca dau gres.Ori inrautatesti situatia ori o sa iti apara cosuri de la ingrediente. Daca vrei sa scapi de parul de pe fata iti recomand crema de galbenele care e si naturala si ieftina ca pret.O gasesti in farmacie.Sa nu cumva sa te faci cu lama pentru ca parul o sa creasca si o sa fie exact ca o mustata cu fire aspre.Ori daca n vrei crema poti incerca si cu o crema depilatoare care e injur de 10 lei la farmacei de la Farmec e cea mai buna pentru ca o aplici si peste 10 minute ai o piele fina, este buna si pentru fata.Si e avantajos.Si daca cumperi crema depilatore de la Farmec cumparati de la Avon tot asa o crema pentru incetinirea parului..nu stiu exact cum se numeste dar cred ca gasesti si la farmacie. Sper ca te-am ajutat
Bine, mersii!
Cu placere!
Parerea mea este sa nu incerci tratamentele de pe net pentru ca se poate sa inrautatesi situatia si sa iti apara cosuri.Mai bine ti-i cumapara o crema naturala mai exact Crema de galbenele care este ca pret ieftina si este natural, sau daca nu vrei crema si vrei un efect rapid crema de la FARMEC-este o crema depilatoare care ti-o pui pe fata, picioare etc unde este parul si stai vreo 1o minute cu ea si apoi cu apa iti iei crema. Pielea va fi fina si nu o sa se vada nimic.Este cea mai buna crema depilatore care este in jur de 12 lei, la fel de buna ca pret si calitate.De asemenea poti sa iei si o solutie sau crema, ma rog care incetineste cresterea parului, de la Avon.Lumea zice ca e recomandabila dar sunt sigura la sigura ca cele 2 produse sunt bune si ca dau efecte. Dupa ce te dai cu creme de la Farmec iti dai seara si cu crema de galbenele pentru ca e buna in orice situatie plus ca iti pastreaza tenul frumos.Sa nu cumva sa iti vina ideea sa te dai cu lama pe fata pentru ca atunci ti-ai distrus fata pentru ca parul va creste repede si firele vor fi aspre ca o barba. sper ca te-am ajutat!