| AliinaSomerhalder a întrebat:

E urgeeent! Luni vreau sa ma apuc de dieta dukan si vreau sa-mi spuneti care dintre voi ati tinut-o si cat ati dat jos si in cat timp happy

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce sa te apuci sa tii dieta, cand poti foarte usor sa te duci in parc si sa alergi cat poti tu.Si sa mai si pe acasa niste abdomene, niste genoflexiuni, nu mai mananci dupa ora 7 seara si vei da rezultate!

| Luts02 a răspuns:

La 85 de kg, in 20 de zile 15 kg,da nu te apuca,un sfat, e foarte nesanatoasa si iti strica organismul, iar dupa ce o termini, pui la loc kg. incearca sa slabesti prin sport, nu prin alimentatie

| AliinaSomerhalder explică (pentru Luts02):

Vorbesti serios? :0 15 kg in 20 de zile? Ai tinut doar faza de atac?
Stiu ca nu e sanatoasa, dar vreau sa slabesc urgent pana luna viitoare pe 10, asa ca imi asum orice risc. Fac si sport, chiar foarte mult. Sar coarda sau alerg in fiecare seara 30 de min, mai fac niste abdomene si genoflexiuni + 2l apa pe zi... Cred ca o sa dea rezultate daca tin dieta, fac sport si beau apa... Eu am 67 de kg si am 16 ani.Deci vreau neaparat sa ajung la 57-60 pana luna viitoare pe 10 happy

| MeePinkGirl a răspuns:

La varsta ta, este absolut interzis dukanul sau orice alt regim! Daca tot vrei sa slabesti repede, elimina prajelile, dulciurile, sucuri, si toata mancarea nesanatoasa din alimentatia, si in loc incearca sa consumi doar fructe si legume si supa! Si nu uita sa faci sport! Alergare, bicicleta!