| Pnin a întrebat:

E vreo diferență între crema depilatoare și big? Mă tot cert cu mama, pentru mine e același lucru ea zice că acea crema arde tot și crește mai greu. N-am mai folosit de 5 ani dar pe mine după 2 zile mă intepa deja și de aia o evit.
A incercat cineva crema recent? Păreri?

5 răspunsuri:
| Vântulalb a răspuns:

Te certi degeaba, ca nu ai ddreptate!
Lama (marca Bic sau alta) taie firul de par de la nivelul pielii. La epilat, se smulge firul de par. Astfel, creste mai greu.

| Corina64 a răspuns:

Mari diferențe între ele nu sunt, cel puțin parul creste in același ritm indiferent dacă folosești crema sau big. Crema sincer pe mine nu ma ajuta mai deloc, parul creste relativ repede însă te ajut sa te ferești de eventualele iritații dacă folosești big.

| johnnny123 a răspuns:

Oare de ce atat de multi oameni numesc acel aparat de ras "big"? "Ma iau cu bigul", "dau cu bigul", "m-am ras cu bigul"

In primul rand firma la care faci referire se numeste "BIC", iar in al doilea rand nu toate aparatele de ras din lumea asta sunt produse de ei.

Macar pe vremea cand numeam toti pantofii sport "adidasi" stiam numele corect al brandului.

| darrio2007 a răspuns:

„Bigul" de care spui taie parul de la suprafata pielii. Si va creste parul mult mai repede. Crema scoate(arde) firul de par cu tot cu radacina.

Răspuns utilizator avertizat