anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eeellllooouuu!
vineri merg intr-o excurise pe la bran si la poiana Brasov.
imi puteti da si mie tinute sau idei despre cum sa ma imbrac.
si btw ce ar trebui sa imi iau la mine?
:*:*
mersi mult.
va fundesc:*

5 răspunsuri:
| LoveForShania a răspuns:

Eu sunt din Brasov, hihi, si te sfatuiesc sa imbraci mai grosut pentru ca zilele astea a plouat biniditat si a fost innorat si rece.

Ia-ti tricou orice dar ia-ti neaparat o geaca ceva la tine.
Ia-ti bani ca te vei indragosti in poiana de toate chitibusurile posibile si imposibile. :d:d

Distractie placuta :*

| Fatamuntilor a răspuns:

Ceva comod; blugi, un plovar, geaca, ghete sau bocanci.Si ceva de schimb, pentru,, accidente '' sau dac stai mai mult.Un telefon mai ieftin, mancare, o pelerina de ploaie. Ceva pastilute calmante, servetele umede uscate. Tampoane daca esti fata si te stii in aceea perioada. Distractie placuta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
Te îmbraci cu blugi mai grosuţi, bluză mai grosuţă, maiou pe dedesubt, hanorac sau geacă.
Te pup!

| ioana21S a răspuns:

Buna...parerea mea este ca ar trebui sa te imbraci lejer.Sa te simti tu comod.Sa ai ceva mai gros la tine de ex. un pulover (se anunta vreme rece). Servetele, Mp3, telefon, apa, bani, o gustarica, calmante,(te gandesti de ce ai nevoie). Distrectie placuta!

| Sanziana00 a răspuns:

Zic sa iti iei o pereche de bulgi, un pulover cu un maiou pe dedesubt, iar in picioare, niste ghetute sau bocanci. Pe drum ar trebui sa iti ie la tine : servetele, castile de la telefon, ceva de mancare, apa, niste bani, un absorbant ( nu stii niciodata ) si. cam atat. Pupici :*.