| Capsunicax3 a întrebat:

Ellaw`! Copchii.Cum pot sa-mi tratez cosurile, punctele negre, de pe faata? ( singura, acasa) fara creme si doctor.tongue cu plante. cu siropuri. cu apa. si din astea. Si mai am o mica,, mare" problema.crying( Am musteata. ( normal. oricine are.laughing))) ) dar nu se vede tare. nu imi place.sad cum as putea sa scap de ea.crying Fara doctor sau magzine( farmacii) la fel si la cosuri.happy Dau funa.happy + vot+ cerere de prietenie.happy si`-i pun pe cativa colegi sa va dea funda dp contul lor.sad Thx raspuns anonim!

5 răspunsuri:
| dulcykaLy a răspuns:

In primul rand, cosurile negre nu prea dispar ci se diminueaza daca iti faci diferite creme. 1 data pe saptamana ( malai+apa si masezi pe fata, de asemenea da rezultate si cu o periuta pui pasta de dinti si masezi locurile cu puncte negre). Cosurile albe se usuca daca le dai cu unguent Cutaden. Iar mustata o poti lua cu crema epilatoare, sau ceara rece/calda.

| AtateaConditii a răspuns:

Cu benzi iti iei mustata, si cu cosurile si punctele mai bine iei o crema, pure skin de la oriflame mi-am luat si chiar merge, te dai de 2-3 ori pe saptamana si fata e mai fina, vie.happyIncearca.

| Capsunicax3 explică:

Oke... daca o iau cu ceara mai creste?

| impresivepanda a răspuns (pentru Capsunicax3):

Da mai creste.Ea o sa creasca tot timpul... Eu am auzit ca exista o reteta de Hrean, caute pe net : retete cu hrean pentru cosuri sau ceva in genu, sau incearca cu propolis ( un component in apicultura / daca ai auzit de el ) La mustata ca si celelalte iti propun sa te faci cu ceara = aceasta se poate cumpara de la Farmec sau cred ca si farmacii, care e tot un component al apiculturi... Deci incearca si intreaba de mai multe componente ale apiculturii pentru chestile astea doua- sunt cele mai recomandate si mai santaoase chetiii. In plus Bea multa apa pe zi ca sa nu iti iasa cosuri, iar cand iti ies fate cu spirt sau cu sapun chiar :I ^_^ ^^. Sper ca te-am ajutat:* ♥

| Carlacearea a răspuns:

Ceai de pelin inainte de culcare a doua zi te speli pe fata repeti si gata cosurile musta oofff numai cu ceara