| Wolfy5 a întrebat:

Emm e cam ciudat dar ma rog, deci am o colega care e si prietena, si s-a epilat acum 4 zile si i-a crescut parul deja inapoi dc? >TT m-a intrebat pe mine iar eu habar n-am de ce, deci puteti sa-mi spuneti si mie fetelor de pe aici... mie una nu mi s-a intamplat >>3 ciudat, funda pentru raspuns care ma ajuta s-o ajut pe colega ^.^

Răspuns Câştigător
| CrazyTeenager a răspuns:

Hirsutismul – pilozitatea excesiva la femei, ii va creste si mustata cand se va mai maturiza, are cantitati de testosteron mai ridicate in organism, acesta fiind specific barbatilor.

3 răspunsuri:
| elenush17 a răspuns:

Pai, depinde cu ce s-a epilat, daca e cu crema depilatoare, atunci e normal sa creasca parul asa repede inapoi.

| Wolfy5 explică:

Sa epilat cu benzi de ceara >.> ca s-a dus la salon am fost si eu cu ea gah, nash vrea sa fiu in locul ei >.>, poate sa fie si din cauza la emm nu stiu la doamna care a epilato, zic si eu nu stiu

| selysol a răspuns:

Buna! pai acum depinde cu ce s-a epilat colega ta daca s-a epilat cu crema depilatoare sau cu bigul norma ca i-a crescut repede e normal asa ceva si poate sa se epileze cu epilatorul ( e o metoda mai dureroasa putin deoarece scoate firele de par din radacina) dar cresc mult mai greu