| kyjonopsy a întrebat:

Este adevarat ca acum la moda este sa-ti lasi radacinile parului sa se vada cand e vopsit? ce site-uri siti cu noutati in style si in legatura cu hainele si cu parul? funda!

4 răspunsuri:
| Kasia a răspuns:

Nu e la moda sa iti lasi radacinile sa creasca. daca te referi la parul saten cu varfuri blonde sau parul jumatate saten jumatate blond...aceste varfuri blonde sunt facute intentionat se numeste "stilul ombre" si da este la moda si e foarte hot. si mie mi se vad putin radacinile si intr-un fel imi place lookul chiar daca nu l-am facut asa intentionat.

| Delicacy a răspuns:

Divahair.ro

| Euletitia a răspuns:

Nu, nu mi-ar place un asemenea look, chiar daca ar fi sau nu la moda. Nici macar suvite nu mi-am facut niciodata. Mie imi place parul vopsit intr-o singura culoare si care, la randul ei, sa fie cat mai apropiata de o nuanta naturala. Spre exemplu, eu mi-am deschis parul saten intr-un blond mediu, cu reflexe aurii. Il port asa de vreo doi ani de zile si mi-l vopsesc cu regularitate, astfel incat nu apuca varfurile mai inchise sa creasca. Culoarea aceasta pare destul de naturala, cine nu m-a cunoscut inainte nici nu banuieste ca parul meu e vopsit. pana acum doi ani, nu m-am mai vopsit niciodata in niciun fel. Mentionez ca am parul drept, de lungime medie.

| mmrrrr a răspuns:

Da este adevarat ....eu am citit intr.o revista ca este chiar foarte sexy, dar nu trebuie sa depaseasca cativa centimetri!