Presupun ca ai mai mananci mai putin de 800 K pe zi, lucru ce este rau sa stii.
Sa iti explic:
Organismul are retenii de apa, fapt ce ne umfla si parem mai dolofani( nu este valabil pentru toata lumea)
Avem 2tipuri de grasime- una alba
- una galbena
Cea alba sta deasupra celei galbene.
Grasimea alba o depunem ft usor dar la fel de usor scapam de ea.
Problema care este,grasimea galbena,care se depune greu este practic lipita de corpul nostru si odata ce ai depus-o este ft greu sa o mai dai jos.
Aici intervine intrebarea care ai pus-o tu!
Cazul tau,ai eliminat partea usoara( grasimea alba) si acum ai impresia ca nu mai da randament dieta.
Cand dieta nu mai face fata inseamna ca corpul tau refuza sa piarda acea plapiumioara de grasime galbena.
Grasimea galbena are un strat destul de un deget si se elimina DOAR prin tonifiere( alergat,sarit coarda,box,abdomene)
Grasimea galbena NU SE ELIMINA PRIN DIETA!
Eu nu sunt vreun nutritionist dar pentru problemele mele legate cu pastratul greutatii normale am fost nevoita sa ma interesez de corpul uman.
Eu recomand tuturor sa aiba o dieta sa piarda cateva kg si apoi la spor,nu gata din prima zi in dieta si sport,este ft gresit!
Cum ai scris mai sus,
" si atunci trebuie sa ii dai un soc organismului,"
Daca ii dai soc banuiesc ca vrei sa mananci o super ciocolata ( exp) cu aceasta ciocolata iti depui inapoi grasimea alba si iar ai sa slabesti dupa si tie o sa ti se para ca ai slabit pentru ca i-ai dat un soc organismului,fapt ce este gresit!
Si asa intri intr-un cerc vicios cu grasimea alba,o pui, o dai jos si tot asa.
Ce trebuie tu sa faci este sa ai rabdare cu corpul tau, fara socuri.
Atunci cand vezi ca dieta nu mai functioneaza este cazul sa te bucuri, pentru ca treci in pasul urmator, pierdere-a grasimii galbene care este cea mai importanta!
Procesul sa stii ca este ft ft lent chiar daca tu faci miscare timp de 1 luna in fiecare zi, dureaza cel putin 3/4 luni ca sa pierzi partial.
Stiu este ft greu dar merita efortul.
Este ca si celulita o pierzi prin efort fizic si dieta ECHILIBRATA!( 1200K pe zi)
Vezi femei cu lipo abdomenul care il au dupa operatie, perfect plat, este pentru ca nu au acea grasime despre care iti tot vorbesc.
Sper ca nu te - am plictisit cu romanul meu referitor la grasimile astea si m-am facut inteleasa.
Iti doresc bafta incontinuare cu dieta si ai rabdare cu corpul tau chiar daca se impotriveste, arata-i tu cine e sefu'!
Multumesc frumos de fapt eu fac exercitii in fiecare zii timp de o ora..pe langa faptul ca mananc multe legume,lactate,oua,carne mai deloc, pentru ca desi stiu ca am nevoie de ea, nu o pot manca, mie scarba de carne, poate doar ft putin in supa.fac programul 30 days shred combinat cu ripped in 30 de la jillian michaels, tu ce parere ai?
Treaba cu dieta e interesanta! Daca urmezi o dieta data de un medic nutritionist, atunci el, probabil, ti-a calculat exact ce trebuie sa mananci, in ce cantitate si cat ar trebui sa dai jos in timpul cat tii dieta. Daca o tii tu asa, fara ca medicul sa-ti fi recomandat, ai grija fiindca nu tot timpul ceea ce auzi de la ceilalti e adevarat! In locul dietei, mai bine ai manca mai putin, de toate, dar des! Organismul are nevoie de tot (proteine, glucide, lipide), insa tu le poti intercala in asa fel incat sa nu te ingrasi. Bea lichide multe (poti folosi ceaiuri pentru slabit de la Fares!, fara zahar) fiindca fara lichide, orice dieta nu prea are succes! Mananca: multe salate, fructe, branzeturi degresate, carne slaba la gratar, paine neagra, cu seminte! Mult noroc!
Incearca sa iti faci tu o simpla dieta. Nu mai asculta toate sfaturile sau tot ce vezi la televizor... Incearcati singura propria dieta si scoateti tu din meni-ul tau, dar unele din ce ai specificat tu ai nevoie!