anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este adevărat că dacă îmi dau regulat (de câteva ori pe săptămână) cu bicarbonat de sodiu pe față mi se vor pălii pistruii și cicatricile? Sau măcar nu vor mai arăta așa de urât.
Și vă rog fara comentarii cu "pistruii sunt frumoși"????

2 răspunsuri:
| kaTTsu a răspuns:

Nu, bicarbonatul de sodiu este bun daca este folosit pentru spalatul pe dinti macar de 2-3 ori pe saptamana. Pistruii? De ce ai vrea sa scapi de pistrui? Tu stii cat de mult imi plac mie fetele pistruiate? Fii mandra, fetele cu pistrui sunt cele mai frumoase! Dau asa un feeling de tipe din europa de vest din Germania, Olanda. Cat despre cicatrici, acnee sau ce te mai nemultumeste, te invat ceva, cand eram eu mai mic foloseam un produs clearskin, sau ceva de genul, pe baza de acid salicylic practic ce-ti trebuie tie este sa te speli diferit pe fata. Din ce am vazut e o crema pentru fata "Mario Badescu Skin Care M3". In principiu spala-te pe fata dimineata, la pranz(daca ai unde si cum) si seara, sau dupa sala(daca faci) sau dupa orice activitate ce te-ar face sa transpiri si ti-ar deschide porii. Practic tie-ti trebuie un produs pe baza de acid salicylic de 2%. Nu-ti stoarce cosurile, trateaza-le, cu gel "Super Spot Remover" altfel iti lasa urme, iar daca chiar nu te-ai putut abtine si incerci sa le tratezi folosind acelasi gel. Sper ca ti-am fost de ajutor, cat de cat. Salutari!

| blood0593 a răspuns:

Eu zic sa nu incerci asa ceva, mergi la un dermatolog si vezi ce zice. Ce varsta ai? Stiu pe cineva care a "scapat" de pistrui, doar ca i au disparut, nu toti, fata are 21 acum.A, si apropo fetele cu pistrui sunt frumoase, asa ca nu inteleg de ce vrei sa scapi de ei.