Pai am citit undeva despre asta. Spunea sa folosim cat mai rar sutienurile push-up pentru ca din cauza lor se lasa sanii si tot din cauza lor nu mai circula sangele.Si scria ca e indicat sa folosim sutiene normale.Dar no scris niciunde ca daca porti zilnic sutien se lasa sanii
Depinde si cat de mult il porti pe zi. Adica daca il porti 6 ore nu afecteaza, faza e ca atunci cand stai in casa sa nu il porti. Si conteaza calitatea sutienului.
Da este destul de adevarat pentru ca iti apasa pe muschi si acestia in timp se "lasa".
Poi...oricum femeile tocmai de aceea poarta sutien.Pt a ne sustine sanii. Orice sani sunt lasati daca sunt mari, ar femeile poarta sutien pentru a`i ridica
Nu este adevarat! nu te lua dupa unul si altul! din contra e bine sa [porti pentru ca tii protejeaza oarecum, nu se mai lasa in jos tii ridica succes!
app si daca sunt lasati sau tie frica ca o sa se lasa mul prea devreme fa exercitii pentru sani bafta!
Asa se zice.Dar uite de ex eu port de ceva timp si mi s-au facut mai frumosi.Adica formaacum nu stiu
Nu cred in asta. Eu de exemplu port in fiecare zi si nu s-au lasat. Depinde di fiecare cred.
Se spune ca e bine, daca poti, adica daca ai sanii frumosi sa nu porti sutien pentru ca asa "se simt ei mai bine" doar cand faci sport ii bine sa folosesti un sutien sau o bustiera pentru a evita ca sanii sa se tot "balangane". Eu una port sutien de vreo 5-6 ani si s-au lasat foarte putin.
Apoi chestia asta am auzit-o si eu...dar da e adevarat ti se lasa mai repede, dar pana la urma tot ti se lasa